Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: 1408 (2007) - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Mikael Håfström

Senaryo: Matt Greenberg , Scott Alexander , Larry Karaszewski

Ülke: ABD

Tür: Fantastik , Korku

IMDB Puanı: 6.8

Vizyon Tarihi: 28 Eylül 2007 (Türkiye)

Bütçe: $25,000,000 / Hasılat: $131,998,242

Çekim Yeri: Hertfordshire, İngiltere, Birleşik Krallık



[hakkinda]Mike Enslin buranın ve şimdinin dışında hiçbir gerçeklik olmadığını ispatlamaya çalışan bir adam. Başka bir hayat yok.... Tanrı yok... İkinci şanslar yok... Yoksa var mı?

Korku ustası Stephen King'in tüyler ürpertici kısa filminden uyarlanmıştır.

Ünlü korku romanı yazarı Mike Enslin (John Cusack) sadece kendi gözleriyle gördüğü şeylere inanır. Uyduruk perili evler ve mezarlıklarda geçen doğan üstü olayları kötüleyen bir dizi çok satan kitap yazdıktan sonra Enslin'in hayaletlerden uzak ve yalnız geceleri, yeni projesi için gittiği kötülüğüyle ün salmış Dolphin Otel'in 1408 numaralı odasında kalmaya başladığında değişmeye başlar.

Otel müdürünün (Samuel L. Jackson) uyarılarına karşı koyan yazar, perili olduğu söylenen bu odada yıllardan beri kalan ilk kişidir. Yeni bir liste başı kitabın eli kulağındadır, ama birçok diğer Stephen King kahramanı gibi, öncelikle yaşayabilmek için şeytanlarıyla yüzleşmelidir.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Mr_Nobody : Görsel açıdan harika bir film. Konu itibriyle klasik bir gerilim filmi gibi görünsede bence çok başarılı ve farklı bir film olmuş. Özellikle filmin son sahnesi çok etkileyiciydi.
akboynuz : Film bir stephen king uyarlaması olduğu için tarzına has öğeler barındırıyor örneğin başrol oyuncusunun kendi korkularıyla yüzleşmesi gibi ama gerlimin dozu hep yüksek seviyede olduğunu söyleyebilirim beğenmeyenlerin beğeni kriterlerini merek ettim doğrusu bu arada filmin iki versiyonu var alternatif sonlu yapmışlar hangisini izlediniz bilmiyorum ama diğer sonunuda görün derim ikisini de seviceksiniz.
Azo Pelo : Film çok iyi. Sonu çarpıcı. Kesinlikle izleyin.

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/1408-9455.html[/upto]
[/hide]
Referans URL