Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Savaş Gemisi: Hedef Dünya (2012) - Battleship - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Peter Berg

Senaryo: Jon Hoeber , Erich Hoeber

Ülke: ABD

Tür: Aksiyon , Macera , Bilim-Kurgu

IMDB Puanı: 5.8

Vizyon Tarihi: 20 Nisan 2012 (Türkiye)

Bütçe: $209,000,000 / Hasılat: $303,025,485

Çekim Yeri: Los Angeles, California, ABD



[hakkinda]Klasik 'amiral battı' oyununun uyarlaması olan aksiyon-macera türündeki ''Battleship'' filminin yönetmenliğini Peter Berg yaptı.

Film, denizde, karada ve havada süper güçlere karşı girilen bir hayatta kalma mücadelesini anlatıyor.

Filmde, donanma subayı teğmen Alex Hopper rolünde Taylor Kitsch seyirci karşısına çıkarken, fizyoterapist ve Hopper'ın nişanlısı Sam Shane rolünde Brooklyn Decker, Hopper'ın silah arkadaşı deniz astsubayı Raikes rolünde ise şarkıcı Rihanna yer alıyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Italian : Zaten uzaylilar gercekten istila filan etseler amerikalilar sayesinde kurtulcaz,cunku adamlar baya bi tecrube kazandi bu filmlerle
Ephemerid : Filmin türü; bilim kurgu - aksiyon - gerilim. Sırayla gidiyorum.
- Filmde aksiyon var mı?
- Eh işte! Görsel efektler heyecanlanmama sebep oluyor, tahrik oluyorum diyenler için gerekli ve yeterli düzeyde aksiyon mevcut.

- Gerilim var mı?
- Hmm... Yok. Evet, azıcık bile yok.

- Bilim kurgu var mı?
- Var. Ama bildiğimiz bilim kurgulardan değil. "Bize savaşacak bir şeyler lazım. Şöyle dişimize göre bir rakip, görsel efekt yapmaya değecek bir şey... Yok, hayır. İran olmaz. Başka bir şey. Haa tamam, istila güzel fikir" düşüncesinden ileri gelen bir bilim kurgu var. Yoksa şu gezegende yaşam olabilir, uzaylılar şöyle bir fizyolojik yapıya sahip olabilir gibisinden bir felsefesi yok filmin. Sadece büyük tabancalarını doğrultacakları bir düşman yaratmışlar kendilerine o kadar.

Filme kötü demiyorum. Alex - Samantha - Shane üçlüsünün arasındaki ilişki biraz romantik-komedi türüne giriyor aslında. Filmin türü bu olabilirdi (:
Filme güzel de demiyorum ama izlememek bir kayıp olur. Eğlenceli sonuçta.

Son olarak filmde gördüğüm ve eleştirmek istediğim bir nokta var.
Neden zibidi olma eğilimi olan insanları kahraman yapma ihtiyacı duyuyorlar ki insanlar? Bileğinin hakkıyla o noktaya gelebilecek babayiğitler yok mu? Onların hikayelerini izlemek daha güzel, daha ilham verici olmaz mı? Mesela The Pursuit of Happyness'te olduğu gibi...
babyangel : Benim için sürükleyiciydi. Konunun gidişatı zaten tahmini zor değil. Görsel olarak çok hoştu ama keşke Transformers'a bu kadar benzemeseydi. Yani yapımcılarının aynı olduğunu, Transformers izleyen herkes rahatlıkla anlayabilir.

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/savas-gemisi-hedef-dunya-battleship-2-9477.html[/upto]
[/hide]
Referans URL