Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Bir Ömür Boyu Yolculuk (2012) - Wanderlust - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: David Wain

Senaryo: David Wain , Ken Marino

Ülke: ABD

Tür: Komedi

IMDB Puanı: 5.6

Vizyon Tarihi: 24 Şubat 2012 (ABD)

Çekim Yeri: Atlanta, Georgia, ABD



[hakkinda]George (Rudd) ve Linda (Aniston) fazla geniş ve çok stresli hayatlara sahip Manhattan’lı bir çifttir. George’un işten çıkarılmasından sonra önlerinde yalnızca bir seçenek vardır: George’un Atlanta’da yaşayan korkunç kardeşiyle birlikte yaşamak.

Atlanta’ya doğru giderken, George ve Linda Cennet adında, gruptaki herkesin her şeye karşı farklı bir bakış açısının olduğu, çok renkli karakterlerden oluşan huzurlu bir topluluğa rastlarlar. Para? Mutluluğu satın alamaz. Kariyer? Ona kimin ihtiyacı olur ki? Kıyafetler? Yalnızca eğer sen giyinmek istiyorsan.

Cennet, George ve Linda’nın ihtiyaç duydukları yepyeni başlangıç mı olacak? Yoksa bakış açılarını değiştirerek çiftin hayatına çözümden çok sorun mu getirecek? [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Avangart : Öncelikle çeviri için Porthia'ya teşekkür ederim.
Filme gelecek olursak bir Jennifersever olarak filme puan verecek yer aradım ama pek bulabildiğimi söyleyemem. Nüdist yaşam tarzı pek bana göre değil o yönüyle hiç hoşuma gitmedi. Müzikleri hoşuma gitti. Film bazen hafif güldürürken, George'un gitarla solo atamadığı bölümde bu bazenler baya çoğaldı. Yani film vasat ya da vasatın altı bir fim bana göre. Jennifer'ı sevdiğim için izledim. Artık içimde Jennifer sevgisi de pek kalmadı desek yeridir.
pekosal : içinde hiç bir şey olmayan bir jennifer filmi daha güldürü buna dahil böyle pazar bulundukça jennifer bu boş filmleri çevirmeye devam edecektir seyretmeye degmez
g.c. :
İdare ederle kötü arasında gidip geldiğim bir film oldu.

Bir kaç sahne gerçekten keyifli idi ancak senaryo geneli oldukça vasattı. Bazı kısımlarda kapatıp, bir an önce unutmak istedim.

Filmde dikkatimi çeken herkes baldırı çıplak dolaşırken J. Anniston'un tek sahnede dahi soyunmaması oldu. Holivudun Türkan Şoray'ı mı olma kararı aldı bilinmez

pothia arkadaşımızın altyazısı filmi izlemek için yeterli ancak bir güncelleme yapıp altyazısı çevrilmeyen bölümleri düzeltebilir, noktalama ve imlası düşük-eksik kısımların sıkıntılarını giderip daha keyifli bir çeviri olmasını sağlayabilir. Yine de ellerine sağlık diyorum kendisine.



Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/bir-omur-boyu-yolculuk-wanderlust-9483.html[/upto]
[/hide]
Referans URL