Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ölüme Çeyrek Kala (2012) - Brake - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Gabe Torres

Senaryo: Andrew Hilton , Timothy Mannion

Ülke: ABD

Tür: Suç , Gerilim

IMDB Puanı: 6.1

Vizyon Tarihi: 23 Mart 2012 (ABD)

Çekim Yeri: Newhall, California, ABD



[hakkinda]Basit bir kaçırılma olayı söz konusu kendini teröristler tarafından rehin alınmış bulan Gizli servis ajanı Jeremy Reins olunca çok daha tehlikeli ve heyecan verici bir hal alıyor. Bilinmeyen bir kronometrenin geri sayımı eşliğinde, Jeremy büyük bir felaketin eşiğindeki dünyaya kulak vermeye zorlanıyor. Sevdiklerini kurtarmak için tek yapabileceği ise korumaya yemin ettiği sırrı açıklamak. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Barış K : Olay tek mekanda geçiyor ve neler olabileceği az çok tahmin ediliyor ancak sonunu görene kadar böyle bir şey olabileceğini tahmin edemedim ters köşe yaptı diyebilirim.

Buried filmini sevdiyseniz bunu da seversiniz diye düşünüyorum.
canary : Buried 2 de diyebiliriz. Onun kadar iyi değil. Tahmin edilebilir ama sürprizlere de açık bir film. Sıkılmadan izlenir.
shambhala : Altyazı için teşekkürler.

Filme bakış açım: Her ne kadar filmin başlarında bana Phone Booth fılminin bagaj içindeki versiyonu herhalde gibi bir düşünceye yöneltsede, filmin ortalarından, sonlarına doğru, aslında Phone Booth' un biraz daha ters istikamette ilerlediğini algıladım. Ters istikamet derken birinde ( Phone Booth) edepsiz güvenilmez bir tipin zorunlu olarak, düzgün bir insan olmayı öğrenme yolundaki yaşadıkları, Brake' te ise edepli bir insanın, maalesef güvendiği dağlara kar yağdıktan sonra yaşadığı trajik bir sonuç.
Yorumlara katılıyorum film güzeldi ve I recommend...

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/olume-ceyrek-kala-brake-9485.html[/upto]
[/hide]
Referans URL