Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Büyük Mucize (2012) - Big Miracle - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Ken Kwapis

Senaryo: Jack Amiel , Michael Begler , Thomas Rose

Ülke: ABD, İngiltere

Tür: Biyografi , Dram , Romantik

IMDB Puanı: 6.5

Vizyon Tarihi: 30 Mart 2012 (Türkiye)

Bütçe: $40,000,000 / Hasılat: $20,122,460

Çekim Yeri: Seward, Alaska, ABD

Nam-ı Diğer: Everybody Loves Whales | Whales



[hakkinda]Dünyanın dört bir yanındaki insanların yüreğini ısıtan gerçek bir hikayeye dayanan Big Miracle (Büyük Mucize), bir gri balina ailesini Kuzey Kutup Dairesi’nde hızla oluşan buzullardan kurtarmak için kendilerine engel olmak isteyen süper güçlere karşı bir araya gelen küçük bir kasabanın haber kanalı muhabiriyle (John Krasinski) bir Greenpeace gönüllüsünün (Drew Barrymore) öyküsünü anlatıyor.

Yerel bir kanalın televizyon muhabiri olan Adam Carlson (Krasinski), daha büyük bir piyasaya geçebilmek için Alaska’nın kuzey ucundan kurtulmaya can atmaktadır. Kariyerinin en büyük haberini bulduğundaysa tüm dünyanın o haberi takip ettiğini fark eder. Soğuk bölgeye yaklaşan petrol devlerinin, devlet yöneticilerinin ve aç gazetecilerin içinde Adam’ı en çok endişelendiren kişiyse Rachel Kramer’dir (Barrymore). Kramer hem lafını sakınmayan bir çevreci, hem de Adam’ın eski sevgilisidir.

Zaman daralırken Rachel ve Adam kuzey bölgelerinin yerli halkından sıra dışı bir grup toplar. Petrol şirketleri, Rus ve Amerikan orduları farklılıklarını bir kenara bırakarak balinaları kurtarmak için seferber olur. Herkesin dikkatini yerkürenin en tepesindeki bu noktaya çevirmişken türü tehlike altında olan bu hayvanları kurtarmak birbirlerine diş bileyen ülkeleri bir araya getirir ve Soğuk Savaş’a kısa bir süreliğine de olsa ara verilmesine vesile olur.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

byaydin : Kesinlikle kaçırmamam gereken bir film haaa.. valla sizi bilemem
Htmakina : Gerçek olaylardan esinlenerek hazırlanan her filme şu düşüncemi yazmışımdır.. (Olayların gerçek olması benim bir filmi beğenmemde ki sebeplerden birtanesidir..)

Bu filmde de öyle.. Beni gerçekten çok etkildedi.. Gurur meselesi yapılmadan bir olay etrafında tüm zıt veya karşıt gurupların bir araya gelerek ortak çalışmasının ne kadar güzel olduğunu unutmuştuk.. Bu film bana bunu hatırlattı..
Ayrıca patlatın mısırlarınızı alın çoluk çocuğunuzu yanınıza rahat rahat seyredin bu filmi.. Yok havalar sıcak bu havada mısır yenmez diyorsanız ne bileyim karpuz,kola, dondurma, aklınıza ne geliyorsa artık.. Rahat rahat yiyin için ve seyredin.. Tıpkı benim yaptığım gibi..

İyi seyirler..
ArsoN : Filmin gerçek olaylardan alınmış bir yapım olması tereddütsüz izlememe neden oldu. Tam olarak alıştığımız insanların/karakterlerin hayatına giren bir uyarlamadan ziyade belgesel tadında bir yapım olmuş ki bu tamamen anlatılmak istenen olayla ilgili. Greenpeace`in o yıllarda var olduğundan da haberim yoktu, film sayesinde hem bunu hem de sivil toplum örgütlerinin gezegenimiz için ne kadar önemli olduğunu öğrendim. Aslında izlerken de üzüldüm çünkü hepimizin bir arada sevgi ve barış içinde yaşaması için illa ki ortak değerlerimizden birine zarar mı gelmesi gerekiyor?
Biraz daha detay vermem gerekirse film içerisinde zamanında kaydedilmiş haber görüntüleri küçük küçük parçalar halinde kullanılmış ve bu türe ait filmlerden en çok beklediğim şey olan filmin sonunda ki gerçek kareler kocaman bir tebessüm etmemi sağladı.
Sevmediğim yanı müzikleri oldu; alakalı alakasız inişler ve çıkışlar varken duygu yoğunluğunun ve heyecanın arttığı anlarda bekleneni veremedi.

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/buyuk-mucize-big-miracle-9489.html[/upto]
[/hide]
Referans URL