Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Çılgınlar Gibi (2011) - Like Crazy - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Drake Doremus

Senaryo: Drake Doremus , Ben Jones (XII)

Ülke: ABD

Tür: Dram , Romantik

IMDB Puanı: 6.7

Vizyon Tarihi: 22 Ocak 2011 (ABD)

Bütçe: $250,000

Çekim Yeri: Los Angeles, California, ABD



[hakkinda]Çılgınlar Gibi, ilk aşkın kırılgan olduğu kadar nasıl bir o kadar da korkutucu ve mutluluk verici olabileceğinin unutulmaz hikayesini anlatıyor.

İngiliz üniversite öğrencisi Anna (Felicity Jones, Ulusal Eleştirmenler Birliği En İyi Kadın Oyuncu) Amerikalı sınıf arkadaşına (Anton Yelchin, Star Trek) aşık olur. Birlikte hayatlarını sonsuza kadar değiştirecek tutku dolu bir yolculuğa çıkarlar ancak kontrol edemedikleri bir takım dış etkenler yüzünden ayrı yönlere doğru savrulurlar. "Uzun süre akıllardan çıkmayan ve kesinlikle karşı konulmaz" Çılgınlar Gibi'de, bir çiftin birlikte olmak ve ayrılmak söz konusu olduğunda karşısına çıkan zorluklara karşı nasıl meydan okuduklarını kimi zaman gülerek kimi zaman hüzünlenerek izleyecek ve çok etkileneceksiniz... [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Onur Turan : Başroldeki ikili, silik ve uyumsuz bir görüntü çizse de; senaryonun abartısız ve doğal işlenişi epey hoşuma gitti. Hele ki birebir aynı şeyleri geçmişinizde yaşadıysanız, filmin sizi içine çekmemesi mümkün değil zaten.

Daha çok olay örgüsü içerip, daha fazla güzel müziklerle süslenebilirdi.
Jennifer Lawrence'ı da daha fazla görmek isterdim şahsen, az görebildik ama güzelliği ve performansı ile yine dikkat çekmiş.

Malesef sağlam tecrübe etmiş biri olarak:
gözden ırak olan, gönülden de ırak oluyor gerçekten... Her şey mükemmel gitse de; uzak kalma belası bir şekilde büyüyü bozuyor. İşte bu vaziyeti en yalın haliyle sunan bir film var karşımızda...

Birçok sinemasever için " enteresan yönü olmayan, klişe, can sıkıcı, zaman kaybı " olarak tanımlanabilir, yadırgamam da... Bense sevdim filmi.
Saiyo : Yorumlardaki birkaç arkadaşın yaptığı gibi hiç öyle ayaklar altına alınacak bir film değildi açıkçası.

Romantik türünde pek alışılmamış bir film olduğu doğrudur, ama öyle olması kötü olduğunu göstermez, göstermemeli... Film izlerken her daim yeni tarzlara açık olmak gerek. Elbette herkes durgun filmleri sevecek diye bir şey yok. Bunun sevenleri veya sevmeyenleri olabilir, o yüzden zaman kaybı olup olmaması oldukça göreceli. Ve ona bakılırsa, belgeseller hariç bütün filmler zaman kaybıdır denilebilir.

Bana göre gayet iyi, vermek istediğini verebilen bir filmdi. Yeri geldiğinde güldürdü, üzdü, düşündürdü. Oyunculuk da ayrıca iyiydi.

Ancak, bu filmden orijinal bir şeyler beklenmemeli. Gayet günlük hayatta başa gelebilecek bir şeyin ekrana yansıtılmış hali sadece. Saçma sapan kararlara kadar her şey oldukça doğal. Bazen öyle şeyler yaşanıyor ki mantık çerçevesinde bakılamıyor olaylara. Bunu çok güzel yansıtmışlar.

Romantik filmleri yalnızca oynaşan çiftlerden ibaret görmeyen, onların sorunlarına da değinen filmleri seven insanlar mutlaka izlemeli.

8/10


Sürprizbozan: Göster Sürekli ayrılıp, Simon/Sam ile takılıp sonra tekrar birbirlerine dönmeleri can sıksa da bunu kendilerinde bulduklarını onlarda bulamamalarına bağlıyorum.
massgorebation : O kadar karamsar olmaya hiç gerek yok. Hem özeti hemde belli spoiller zaten açığa çıkmış durumda. Yorumları ve ana sayfayı okuyan herkes bu filmin ne ile alakalı olduğuna dair bir fikir edinecektir. Aslında bizim içimizden bir hikaye bu film
Sürprizbozan: GöstermIRC zamanlarında Türkiye'yi az gezmedik her şehirde birer sevgili bıraktık, bir çoğumuz... ki şimdi bu olanak çok daha fazla.. Yok mu aranızda hiçbiri? Buna dair bir film. Bu ise bitmeyen " bitemeyen" bir aşk öyküsü. Çok saf ve çok masum bir aşk hikayesi.

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/cilginlar-gibi-like-crazy-9505.html[/upto]
[/hide]
Referans URL