Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Koryalanus Faciası (2011) - Coriolanus - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Ralph Fiennes

Senaryo: John Logan , William Shakespeare

Ülke: İngiltere

Tür: Dram , Gerilim , Savaş

IMDB Puanı: 6.2

Vizyon Tarihi: 14 Şubat 2011 (Almanya)

Çekim Yeri: Birleşik Krallık



[hakkinda]Coriolanus Roma için son derece önemli olan bir kuşatmayı yöneten ve kazanan yetenekli bir politik ve askeri liderdir. Düşmanları al aşağı ettikten sonra Roma soyluları ve senatosunun büyük desteğini kazandığında geri kalan alt tabadaki halkın isteklerini ve sorunları gözardı ederek halkın düşmanlığını kazanır. Senatoda yer almak için seçimlere katılıp reddedildiğinde öfkesini dindiremez. Bu nedenle sürgüne gönderildiğinde eski düşmanı, kuşattığı şehrin lideriyle ibirliği yaparak Roma’dan intikam alma planları içerisine girer.

Roma’lı general Coriolanus’un hikayesi tarihin henüz gerçekliği kanıtlanmamış efsanelerinden biridir ve bu efsane İngiliz oyun yazarı Shakespeare tarafından bir oyuna çevrilmiştir. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Barış K : Bu filmi herkes izlememeli bence. Bende keşke izlemeden önce biraz yorumlara baksaydım bu filmi izlemezdim.

Filmi sadece bu tarz sanatsal filmlerden hoşlanan kişiler izlesin bu tarz filmlerle ilgisi olmayanlar da hiç bulaşmasın. Herkesin seveceği bir film değil afişe aldanmayın benden söylemesi. screable demişti ama ben genede izledim çok pişmanım gibi şeyler duymak istemiyorum.
cilician : William Shakespeare'in çok da ünlü olmayan nitekim bana göre en kaliteli trajedilerinden biri olan coriolanus ile üniversitede tanışmıştım. Öğretmenlerimizden biri Titus Livius isimli Romalı bir tarihçinin 'Ab Urbe Condita' isimli kitabında geçen bir kahramandan esinlenen Shakespeare'in bu eserini bize anlattığında gerçekten etkilenmiştim çünkü bir kahramanın milliyetçiliğin hayatın anlamı sayıldığı bir dönemde, kendi milletine düşman oluşu hakkında bir konusu olması ilginçti ve bu kahraman küstah bir kahramandı çünkü dönem Roma'sında en üst sınıf olan patrici'lere mensuptu ve en alt sınıf olan neredeyse kölelerle eş sayılan Plebs'lere karşı nedensiz bir öfkesi vardı ve sürekli onları aşağılıyordu. Hikayenin gerisini spoil olabileceği için anlatmıyorum geri kalan kısmını filmden dinlersiniz. Film hakkında ki görüşüm ise Shakespeare'in bu eserini günümüz Roma'sında anlatmış ve emin olun bunu da başarmış bir filmdir. Aynı zamanda anlamanın gerçekten zor olduğu Shakespeare anlatımını da anlanabilir kıldığı için (Anlamanın zorluğundan kast ettiğim Shakespeare'in anlatım dilidir.) bu film benden 9/10 almayı hak etti. İzlenmesi gerekenler kategorisinde olduğunu düşünüyorum. Herkese iyi seyirler.
rcandan : Boğuldum izlerken , her babayiğidin harcı değil bu filmi izlemek hele altyazılı, konuşmalar çok tiyatral günümüz dünyasında geçiyor kadro sağlam konu hoş izleyip izlememk size kalmış 6.5

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/koryalanus-faciasi-coriolanus-9509.html[/upto]
[/hide]
Referans URL