Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Hayat Okulu (2005) - School of Life - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: William Dear

Senaryo: Jonathan Kahn

Ülke: Kanada, ABD

Tür: Komedi , Dram , Aile

IMDB Puanı: 6.6

Vizyon Tarihi: 19 Şubat 2005 (ABD)

Çekim Yeri: Vancouver, Britanya Kolumbiyası, Kanada



[hakkinda]Hayata Dair Her Şeyi Okulda Öğrenemezsiniz. Ryan Reynolds (Blade Trinity) derslerini sınıfın ötesine taşıyan karizmatik öğretmen Mr. D rolüyle, kalplerinizi ısıtacak bu muhteşem hikayede göz dolduruyor. Fallbrook Ortaokulu´nda, Norman Warner 43 yıl üst üste öğrenciler tarafından en sevilen öğretmeni ödülünü kazanmıştır; vefat etmesiyle aile geleneğini sürdürme görevi her zaman babasının gölgesinde kalmış olan Matt Warner'e (David Paymer-Saturday Night Lights) kalır. Ancak yolunda bir engel vardır: Genç, eğlenceli ve çocuklar arasında popüler olan Mr. D'Angelo.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

ArsoN : Öğretmenler ve öğretmen öğrenci ilişkileri üzerine yapılmış en iyi filmlerden biri. Genel anlamda basit bir filmmiş izlenimi uyandırsa da anlatmaya çalışıkları şeyler ve hiç sıkmayıp eğlendirmeyi bilen konusuyla ailece oturup sıkılmadan izleyebileceğiniz bir yapım. Filmi özellikle öğretmen arkadaşlarımızın izlemesini tavsiye ederim.
Attiwolf : Öğretmenler hakkında izlediğim en güzel filmlerden biri. Ölmeden önce mutlaka izlenmeli.
AgacaDalanVar : Güzel keyifli, öğrenci-öğretmen ilişkilerini pek çok yönden ele alan iyi bir yapım.

Film her anıyla sizi okul sırasına oturtabilecek sınıfta. Çok beğendim ve öğretmen arkadaşlarıma da şiddetle tavsiye ederim. Her şey ayarında tadında bırakılmış.

Bunun yanı sıra da kendi eğitim sistemimizi, anlayışımızı eleştirmeden edemiyorsunuz. Bu da bizim için olumsuz yönlerden bir tanesi.

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/hayat-okulu-school-of-life-9549.html[/upto]
[/hide]
Referans URL