Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: İblis (2010) - La posesión de Emma Evans - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Manuel Carballo

Senaryo: David Muñoz

Ülke: İspanya

Tür: Korku

IMDB Puanı: 5.1

Vizyon Tarihi: 29 Temmuz 2011 (Türkiye)

Bütçe: $1,800,000

Nam-ı Diğer: Exorcismus | Exorcismus | The Possession of Emma Evans



[hakkinda]İblis, son dönemlerde yükselişe geçen İspanyol korku sinemasının 'şeytan çıkarma filmlerinde de varım' iddiasını gözler önüne sermeye çalışan bir film. Yönetmen Manuel Carballo'nun pek de başarılı olmayan El último justo'dan sonra çektiği ikinci uzun metrajı olan film, tahmin edilebileceği gibi içine şeytan girmiş 15 yaşlarındaki bir kızdan bahsediyor.

Emma Hawkins çevresindeki genç kızlardan biraz farklıdır. Ergenliğin getirdiği bazı psikolojik sorunlarla boğuşan kız, anne ve babasının onu anlamadığını düşünmektedir. Aile bağları ve kendi özgürlüğü ile ilgili problemleri olduğunu düşünen Emma bir süre sonra çok daha baş ağrıtıcı bir problemle yüzleşmek zorunda kalacaktır.

Günlerden bir gün ani olarak hem psikolojik hem de fiziksel olarak değişmeye başlayan kızın sorunlarının tıbbi olduğunu düşünen ailesi kızlarını doktora götürür. Yapılan testlerden herhangi bir sonucun çıkmaması üzerine aile dertlerine başka bir yerde başka bir cevap aramak durumunda kalacaktır... [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

KiRa-X : Şimdiye kadar seyrettiğim en iyi şeytan çıkarma filmi diyebilirim.Bakış yönü çok farklı ele alınmış.Genelde şeytan giren karakter üzerinden işlenir, çevre etkileşimi yani ailesine olan zararları en alttan alınırdı ama bu filmde etrafla olan etkileşim çok iyi ele alınmış.Film korku ve gerilim türünden çok dram gibi ele alınması filmi diğer türdaşlarına göre farklı kılmış.Özellikle fedakarlık konusu çok iyi ele alınmış.Genel olarak sıradan bir seyir izliyor.Arada sırada nabız yokluyor.Oyunculuklar genelde çok iyi.Yan karakterler de güzel bir performans sergilemiş.Sonuç olarak film seyredilmeli kategorisinde.
2mi3 : Arkadaşlar altyazı çok hatalı...Tamam filmin anlaşılmasını engellemiyor ama rahat izlenmiyor . Dikkat kaçırıyor ....

Bu arada film çok kötü be . Hani nerde Exorcist nerde Exorcism of Emily Rose...Yanlarından geçemez...
shiyu : Film iyi olmuş bence. Ama yapılmasaymış da çok büyük bir kayıp olmazmış çünkü çok fazla benzeri mevcut. Diğer filmlerden farklı kılan özelliği ergenlik bunalımı üzerine dramatik bir bakış açısına sahip olması. Bu arada alt yazıda bazı anlam ve kişi kaymaları mevcut olmakla birlikte filmin izlenmesini etkilemiyor kesinlikle. İzlenebilir.

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/iblis-la-posesion-de-emma-evans-9553.html[/upto]
[/hide]
Referans URL