Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kan ve Aşk (2011) - In the Land of Blood and Honey - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Angelina Jolie

Senaryo: Angelina Jolie

Ülke: ABD

Tür: Dram , Romantik , Savaş

IMDB Puanı: 4.3

Vizyon Tarihi: 25 Mayıs 2012 (Türkiye)

Bütçe: $10,000,000 / Hasılat: $303,877

Çekim Yeri: Raleigh Studios Budapest- Felsokert utca 9, Budapest, Macaristan



[hakkinda]Angelina Jolie'nin senaryosunu yazdığı, yönettiği ve yapımcılığını üstlendiği ''Kan ve Aşk'' (In the Land of Blood and Honey), 1990'larda Bosna Savaşı sırasında yaşananları konu ediyor.

Rade Serbedzija, Zana Marjanovic, Goran Kostic, Branko Djuric'in rol aldığı film, Boşnakça ve İngilizce olarak iki kez çekilen filmin konusu şöyle:

''Sırp milisi Danijel ve Müslüman bir ressam olan Ajla çatışmalar başlamadan önce beraberlerdir. Ancak şiddet dalgasının ülkeyi yutarak yok etmesiyle ilişkileri değişir. Aylar sonra Danijel babası Nebojsa Vukojevich'in kumandasındaki Sırp milis güçlerinde bir subaydır. Danijel ve Ajla'nın yolları, Danijel'in komutasındaki milislerin Ajla, kız kardeşi Lejla ve Lejla'nın bebeğinin birlikte yaşadıkları daireyi basıp onları esir aldıklarında tekrar kesişir.''

''Kan ve Aşk'', savaşın kişiler üzerinde yarattığı duygusal, ahlaki ve fiziksel yüklerin yanı sıra, ayrılıklar yüzünden parçalanan bir toplumda arabuluculuk yapmaya isteksiz politik iradenin sebep olduğu acıları da resmediyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

keremblc : Koca sinema sektörü içinde "Kral Çıplak" deme cesaretini gösterdiği için bile 10 veriyorum filme. Bunu söyleyen hikayedeki gibi halkın içinden daha olgunlaşmamış bir çocuk da değil. Saray çevresinin muteber bir yerinden ve herkesin içinde bağıran cesur bir asilzade.
Sanatın evrensel ve "özgür" yanının büyük kalabalıklara ulaşmasında önemli rol oynayan dalı günümüzde sinemadır. Ama Avrupa ve özellikle Amerikan sinemasının görünür yüzü oldukça belirli paradigmalara sahip, hepimiz biliyoruz ki ; kahramanlar kimlerden çıkar,kötü adamlar kimlerdir, bayrak klişeleri, yahudi sermayesi vs. vs. Güya "özgür" bu ortamda Angelina Jolie'nin tavrı büyük cesaret işidir.
Avangart : Aslında bana kalırsa iki tarafa da yaranamamıştır bu film.
Sanki Sırpları haklı gösteren yanları da var. Yapılan işkenceler, soykırım biraz yüzeysel geçilmiş, konu daha çok imkansız aşk üzerine konuşlandırılmış adından da anlaşılacağı üzere.
Angelina Jolie bu senaryo ve yönetmenlik denemesinde keşke soykırım filmlerinde uzman olan Yahudileri örnek alsaydı ve Bosnalıların çektiği çileler daha vurucu ve gerçekçi bir şekilde yansıtılsaydı ortaya daha güzel bir film çıkabilirdi.
Baş roldeki oyuncular iyiydi ama figüranlar daha iyi olabilirdi.
Çevirmen arkadaşın ellerine sağlık ama altyazının çok da yeterli olmadığı bir gerçek.
travian12 : Türkçe'de sarp ve ormanlık sıradağlar manasına gelen ve filmin geçtiği bölgeyi ifade eden BAL-KAN kelimesini angelina jolie blood-honey diye ingilizceye çevirmiş, bizimkilerde onu tekrar kan ve aşk diye çevirmiş

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/kan-ve-ask-in-the-land-of-blood-and-honey-9567.html[/upto]
[/hide]
Referans URL