Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kevin Hakkında Konuşmalıyız (2011) - We Need to Talk About Kevin - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Lynne Ramsay

Senaryo: Lynne Ramsay , Rory Kinnear , Lionel Shriver

Ülke: İngiltere, ABD

Tür: Suç , Dram , Gizem

IMDB Puanı: 7.5

Vizyon Tarihi: 01 Aralık 2011 (Hollanda)

Bütçe: $7,000,000 / Hasılat: $1,738,692

Çekim Yeri: Valencia, Comunidad Valenciana, İspanya

Nam-ı Diğer: Tenemos que hablar de Kevin



[hakkinda]Eva, Kevin'a hamile kaldığı gençlik yıllarında bütün kariyer planlarını ve hedeflerini bir kenara koyarak çocuğunu dünyaya getirmeye karar verir. Fakat annenin oğlu için hayatından yaptığı bu fedakarlık maalesef Kevin'in çocukluk yıllarından itibaren başlayarak hayatlarını ters yönde etkilemeye başlar. Kevin 15 yaşına geldiğindeyse lisedeki çete gruplarıyla takılmaya başlar ve hiç kimsenin hoş görmeyeceği olaylara karışır.
Eva oğlunun hatalarından dolayı derin sorumluluk ve suçluluk duyarak, nerede yanlış yaptığını sorgulamaya başlar. Bu arada Kevin'in ayrıldığı babası ile yeniden iletişime geçmek durumundadır...

Eleştirmenler tarafından Tilda Swinton'ın şimdiye kadarki en üstün oyunculuk performası olarak değerlendirilen filmin diğer başrollerini bugüne kadar komedi filmlerindeki performanslarıyla hatırladığımız John C. Reilly ve genç oyuncu Ezra Miller yer alıyor. Lionel Shriver'ın romanından Lynne Ramsay ve Rory Kinnear tarafından uyarlanan filmin yönetmenliğini ise gene Ramsay üstleniyor. Ülkemizde vizyon tarihi henüz belli olmayan Kevin Hakkında Konuşmalıyız (We Need to Talk About Kevin), 64. Cannes Film Festivali'nin uzun metraj yarışmalı bölümünde Altın Palmiye için yarışmış ve eleştirmenlerden tam not almıştı. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

melancolic : Muhteşem bir dram/gerilim filmi olduğunu söyleyebilirim... Kurgusu da çok başarılı.

Tilda Swindon resmen oyunculuk dersi vermiş. Zaten bu filmdeki oyunculuğu ile bir çok ödül de aldı.

Mutlaka izlenmesi gereken bir film...
qep-che : İzleyeni rahatsız etme amacı taşıyıp, bunu ziyadesiyle başaran bir film.

Ayrıca, aile kurma konusunda insanı olumsuz etkileyebilecek derecede önemli bir özelliğe sahip farklı bir psikolojik gerilim.

Filmde çok değişik mesajlar var:

Sürprizbozan: Göster
Herkes çocuğa odaklanmış. Ama bence, filmdeki anne profili daha önemli. Çocuğu olana kadar "özgür kız" hüviyetinde yaşamış seyyah, maceracı biri çocuğu olup bu hayatından kopunca olmuyor, yapamıyor. Çok ince bir şekilde bu durum mesaj olarak izleyeciye gönderiliyor.

Ayrıca bizim esas oğlan saykonun doğum gününde annesine olan sevgisini göstermek için annesi dışında çevresindekilerini katletmesi gerçekten ustaca bir kurgu olmuş.


Özetle, aile konusunda vermek istediği mesajları ustaca ileten ve izleyini rahatsız etme amacını başarıyla hayata geçiren bir film olmuş.
Lostprophet : Tilda Swinton'ın döktürdüğü, etkileyici ve başarılı bir kitap uyarlaması.

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/kevin-hakkinda-konusmaliyiz-we-need-to-talk-about-kevin-9577.html[/upto]
[/hide]
Referans URL