Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: LOL (2012) - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Lisa Azuelos

Senaryo: Lisa Azuelos , Kamir Aïnouz , Nans Delgado

Ülke: ABD

Tür: Komedi , Dram , Romantik

IMDB Puanı: 4.3

Vizyon Tarihi: 10 Şubat 2012 (Hindistan)

Bütçe: $11,000,000

Çekim Yeri: Paris, Fransa

Nam-ı Diğer: LOL: Laughing Out Loud



[hakkinda]YouTube iTunes ve Facebook gibi sosyal medya araçlarıyla birbirine bağlanan bir dünyada Lola ve arkadaşları bir yandan otoriter ve kafası karışık anne babalarından kaçarken diğer taraftan lise aşklarının ve arkadaşlıklarının getirdiği baskıyı yönlendirmeye çalışıyor. Lola’nın annesi “kazara” ergen kızının günlüğünü okuduğunda, kızıyla aralarındaki iletişim boşluğunun ne kadar büyük olduğunu fark eder. Anne ile kızı arasındaki kalbe dokunan ve neşeli anlarla dokunmuş bu film modern zamanları anlatan bir hikaye [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Htmakina : Çok büyük değil, hiç beklentiye girmeden izlerseniz filmi eh işte.. Filmi resmen Demi Moore var diye izledim gibi birşey.. Ergenlik çağlarını anlatan bir film işte.. Onlarcasını seyrettik böyle.. Ailece izlenmez..

İyi seyirler..
CaNaN^_^ : Öhöm öhöm

Ne desem bilemedim.Kabul ediyorum ön yargılı davranıyorum.Oyuncu açısından yaklaşıyorum ama ben oldum olası oyuncu açısından yaklaşırım.Bir filmin yönetmenini hatırlamam,oyuncusunu hatırlarım önce.Galiba ben daha çok kamera arkasıyla değil de ekrana yansıtılanla ilgileniyorum.

Filmde hoşuma gitmeyen birçok şey vardı.Ama hoşuma giden de vardı.Mesela günlük sahnesini izlerken anılarım canlandı yakaladım Sırf annem günlüğümü okumasın diye ilk sayfasına annemi suçlu hissettirebilecek bir yazı yazmıştım ama engellememiş.Merak işte

Orta karar bir film.Ne sevdim diyebiliyorum ne de sevmedim...
Burak Duman : Filmi izledim ve altyazısını da çevirdim, çerez niyetine gitti film. Keyif alarak izledim, filmin hakkı yenmiş.

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/lol-9583.html[/upto]
[/hide]
Referans URL