Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: The Hit List (2011) - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: William Kaufman

Senaryo: Chad Law , Evan Law

Ülke: ABD

Tür: Aksiyon , Gerilim

IMDB Puanı: 5.4

Vizyon Tarihi: 03 Nisan 2011 (ABD)

Bütçe: $6,000,000

Çekim Yeri: Los Angeles, California, ABD

Nam-ı Diğer: The List



[hakkinda]Kahramanımızın ailesi ve işleri ile ilgili bir takım sorunları vardır. Yine sorunlarıyla yüzleştiği bir akşam bara gider rahatlamak için. Barda kafasını çekerken birisi ile tanışır. Dertlerini anlatır ve bir süre sonra dost olurlar. Aslında profesyonel bir katil olan bu yeni dostu, ondan öldürülmesini istediği beş kişinin adını bir mendile yazmasını ister. Adamımız bunun şaka olduğunu zanneder ilk başlarda. Ama zamanla görecektir ki bu bir şaka değildir ve katil listedekileri teker teker öldürmeye başlar. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Htmakina : Sürprizbozan: Gösterİş yerinde beklediği terfiyi alamayan adam eve döndüğünde de karısının kendisini sadıcıyla aldattığını görünce şok olur ve bir bara içmeye gider.. Barda tanıştığı adama o gün başından geçenleri anlattıktan sonra bir teklif alır.. En nefret ettiği 5 kişiyi öncelik sırasına göre bir kağıda yazması.. Barda tanıştığı adam bir piskopattır ve listedekileri ne pahasına olursa olsun öldüreceğini söylediğinde adam inanmaz ama gel gör ki sabah işe geldiğinde listenin en altında olan patronunun öldürüldüğünü öğrenir..

Basit sahnelerle dolu bu filmi seyretmekten kaçının bence.. Harcanan paraya yazık.. Yüzlerce kartonda yaşayan Amerika'lı vatandaş kalkındırılabilirdi bu filmle..

İşin espirisi bir yana zamanınızı boşa harcamayın..
DjAnda : imdb'de 18 kişiden ortama 1.7 almış!

İzleyenler varsa yorum yapabilirler mi? Cuba Gooding Jr. sevdiğim aktörlerdendir. Umarım kötü film değildir.
2afoxsem : Bence çok güzel fil olmuş.Sade çekim yapılmış.Efekt o kadar yok.Süper bir film olmuş.Böyle filmler her zaman güzel.

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/the-hit-list-9623.html[/upto]
[/hide]
Referans URL