Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Alvin ve Sincaplar: Eğlence Adası (2011) - Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Mike Mitchell

Senaryo: Jonathan Aibel , Glenn Berger , Ross Bagdasarian

Ülke: ABD

Tür: Animasyon , Macera , Komedi

IMDB Puanı: 4.4

Vizyon Tarihi: 16 Aralık 2011 (Türkiye)

Bütçe: $75,000,000

Çekim Yeri: Port Canaveral, Florida, ABD

Nam-ı Diğer: Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked | Alvin and the Chipmunks 3D



[hakkinda]Alvin ve sevimli sincap arkadaşları geri dönüyor! Lüks bir Mavi Yolculuk gemisinde, ortalığı birbirine katarak seyahat ederken başlarını gene belaya sokan sincaplar kendilerini bu kez ıssız, tropik bir adada buluyorlar. Adanın dört bir yanında dişlerine göre yemek arayan sevimli yaratıklar, bir yandan eve itmenin yolunu bulmaya çalışırken diğer yandan cennet gibi görünen bu adanın o kadar da arkadaş canlısı olmadığını fark ederler.

Yönetmenliğini Mike Mitchell'ın üstlendiği serinin bu filminin senaristliğini ise Kung Fu Panda'nın da yapımcısı ve senaristleri olan Jonathan Aibel ve Glenn Berger üstleniyor. Sincaplar dışında filmin gerçek oyuncuları arasında Jason Lee, Alyssa Milano ve David Cross yer alıyor... [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

kalosantre : 1 ve 2 ile aynı tadı vermese de güzeldi.. 3 serili filmlerde hep böyle olur zaten, 3. film biraz gölgede kalır... buz devri 3te de aynı durum sözkonusuydu.. ama izlerken tad alıyorsunuz yine de.. oowww çok muhteşemdi veya ıııyyy berbattı diyemiyorsunuz.. tatmin edici
andy1 : Alt yazı sorunu vardı çözümü buldum, mesajımı yeniden düzenledim.
andy1 : Muhteşem bölümlerden bir tanesi daha, film hakkında birşey yazmak istemem benim için hayali karakterlerimin, bana yaşattığı keyif önemli, yorumumda bu nedenle süper olacaktır.

Değinmek istediğim konuysa!

Filmi 1080p Bluray olarak indirdim, tuafıma gidense sitedeki alt yazının mükemmel uyumudur, cidden şaşırdım.

Sorunsa FPS uyumsuzluğu ama ben filmleri media player üzerinden izliyorum yani televizyonda, fps uyumunuda medi playerımın ayarlarından yapabiliyorum.

Bu sebeble Sitedeki ilk alt yazı inanılmaz uyumludur, bir kaç yerde çevirisi yapılmamış yani İngilizce olarak bırakışlmış sanıyorum 3 kısa cümle gördüm, çevirisi yapılmamış.

Eğerki bu alt yazıyı, fps ayarları yada senkron bilemiyorum, süper uyumlu ve iyi bir çeviri oldukça beğendim.

İsteyen olursada bendeki Bluray 1080p filmin net fps detaylarını yazabilirim, birileri halen uygun alt yazı bekliyor olabilir, sitedeli alt yazı herkesi memnun edecek seviyede.

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/alvin-ve-sincaplar-eglence-adasi-alvin-and-the-chipmunks-chipwrecked-9647.html[/upto]
[/hide]
Referans URL