Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Bağımlılık (2010) - Mr. Nice - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Bernard Rose

Senaryo: Bernard Rose , Howard Marks

Ülke: İngiltere, İspanya

Tür: Biyografi , Komedi , Dram

IMDB Puanı: 6.4

Vizyon Tarihi: 14 Mart 2010 (ABD)

Çekim Yeri: Alicante, Comunidad Valenciana, İspanya



[hakkinda]En çok satan otobiyografi kitabından uyarlanan Mr. Nice (Bay Nice) filmi, Howard Marks’ın olağandışı hayat hikayesini anlatıyor.

O, bir zamanlar dünyanın en ünlü uyuşturucu kaçakçılarındandı. FBI’ın kırmızı bültenle aradığı Marks’ın 43 takma adı, 89 telefon hattı ve dünya çapında 25 şirketi vardı.

Filmin senaryo yazarı ve yönetmeni Bernard Rose, filmdeki dersi anlatıyor: “Bence uyuşturucu, çok dugusal bir kelime. Sonunda da uyuşturucunun iki farklı açıdan anlam taşıdığını gösteren bu filmi yaptım. Biri yasallık ve yasak açısı; diğeri de bağımlılık. Bence bu iki konu insanların kafasında biraz karışık. Howard’ın hikayesi de bu ülkedeki uyuşturucu bağımlılığının bir serüvenini özetliyor.” [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Htmakina : Film Oxford üniversitesini 2.'likle bitiren bir uyuyşturucu kaçakçısının kendi ağzından anlatımıyla başlıyor.. Nasıl bu işe bulaştığını ve neden bulaşıp bırakamadığını anlatan bu filmde ailece izlenemeyecek sahnelerde oldukça mevcut..

İngiliz filmi olduğu içinmidir nedir yine bana soğuk geldi bu film... İzlesenizde, izlemesenizde hayatınızdan birşey kaybetmeyeceğiniz türde.. Bu film bana göre 4/10..

İyi seyirler..

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/bagimlilik-mr-nice-9657.html[/upto]
[/hide]
Referans URL