Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Beni Suçlu Bulun (2006) - Find Me Guilty - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Sidney Lumet

Senaryo: Sidney Lumet , T.J. Mancini , Robert J. McCrea

Ülke: Almanya, ABD

Tür: Biyografi , Komedi , Suç

IMDB Puanı: 7.1

Vizyon Tarihi: 25 Mayıs 2007 (Türkiye)

Bütçe: $13,000,000 / Hasılat: $2,636,637

Çekim Yeri: Bayonne, New Jersey, ABD

Nam-ı Diğer: Find Me Guilty: The Jackie Dee Story



[hakkinda]Lucchese suç örgütünün 20 üyesi mahkemeye çıkartılır. Davalılardan biri olan Jackie, kendi savunmasını üstlenmeye karar verir. 30 yıllık bir cezaya mahkûm olan Jackie'ye aralarında en yakınlarının da olduğu örgüt üyelerine karşı tanıklık etmesi için karşılığında ceza indirimi teklifi getirilir. Ailesine ihanet etmeyi reddeden Jackie, hem davalı hem avukat olarak mahkemeye çıkar.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

proxy1 : Amerikan tarihinin en uzun davalarından biri olan mafya ile eyalet arasındaki mahkemeyi konu alıyor. Fbi uzun yıllar süren araştırma sonucu gerekli delilleri toplayıp eyaletteki tüm mafya babaları ve adamları ile ilgili dava açar. Bunlardan biri de aileye sadık olan ve sarsılmaz bir sadakat anlayışına sahip Jackie DiNorscio'dur.

Gerçek olaylara ve mahkemede geçen orijinal diyalogların kullanıldığı bir film. Jackie DiNorscio'yu oynayan vin diesel'i makjay ile saçlı bir italyan yapmışlar.
SonNefesim : bence Vin Diesel'in en iyi filmi budur..
cevirimvar : Bu gecemi Find Me Guilty ile değerlendirdim ve çok mutluyum. Daha doğru bir seçim olamazmış ve bunun keyfinin üzerine başka bir film izleyesim de yok şu anda. demek ki tam manasıyla doyurmuş beni bu film. Daha önce de defakarca dediğim gibi bir film size birden fazla duyguyu tam anlamıyla hissettiriyorsa o film kesinlikle başarılıdır. Bu filmde duygulandım, cidden çok güldüm, romantikleştim. Hele ki kendinizi buluyorsanız bir yerlerde işte o sizin başucu filmlerinizden bir tanesidir. Ben de kendimi buldum ve bu filmi arşivime dahil ediyorum. Çok mutlu ve mesudum. Büyük filmlerin konusu anlatılmaz, direkt izlenir. Kesinlikle izleyin diyorum. Sonuna kadar kefilim. Tavsiye ederim. Ayrıca kavuraki tercümesi gayet mükemmel. Hiç çekinmeden kullanabilirsiniz. Tam manasıyla hakkını vermiş. hatta üstü bile var. Hiç bir espriyi kaçırmamış. Büyük keyif veriyor. Eline emeğine sağlık kavuraki.

Gelelim incelemesine...

Yönetmen Sidney Lumet ki başarının bir kısmı başarılı bir yapıma imza atmış olması sebebiyle ve konunun işleniş şekliyle ve bu derece durağan yapıda bir filme merak ve gizemi ve aynı zamanda da heyecanı adapte edebilmiş olmasıyla onun. Maalesef ki bu büyük yönetmenimizi 2011 yılında kaybettik. Ama işte böyle eserler bırakınca insan hatırlanıyor her şekilde. Ama bu film vesilesiyle onun özgeçmişine de bir göz atmak istiyorum. Bir sinema şaheseri olan 12 Kısgın Adam'la başlıyordu macerası. Tabi ki başka filmleri de vardı ama bu film onun çıkışıydı ki Beni Suçlu Bulun donelerinin ağır bir yapısına sahipti bu ilk filmi. Tabi o kadar çok filmi var ki saymakla bitmez ama ben The Hill'den inanılmaz etkilenmiştim. Bir gün o filme de yer vereceğim. Köpeklerin Günü ise bambaşka bir şaheseriydi sevgili yönetmenin. The Verdict ile suç ve polisiye ve hatta hukuk filmlerinin kralı olduğunu bir defa daha ispat etmiştir. Son filmi Before the Devil Knows You're Dead arşivimde duruyordu. Bu filmini de yanına koymak büyük keyif olacak. Gelelim filme hayat veren ve benim hayranı olduğum Vin Diesel'e. Her hareketi beni güldürüyor,asıl bir adamdır bu demekten alamıyorum kendimi. Her şekilde karizmatik ve komik. Gerçekten çok seviyorum Diesel'i. Hele ki o fıkra sahnesini izleyin, ne demek istediğimi kesin anlayacaksınız. Bakın adamın mimiklerine lütfen. Çok komik çünkü. Filmin sonu geliyor ve aynı adam beni ağlatmak üzere. İşte oyunculuk gerçekten bu. Çok yakında Diesel Riddick serisinin yeni yapımıyla karşımızda olacak. Alex Rocco da kendinden nefret ettirmeyi başarıyor filmde. O bu filmleri zaten çocukluğundan beri bilir ve oynar. Yakında cidden ucuz bir piyasa filmi olmasını beklediğim (Eric Roberts varsa genellikle değil her zaman öyledir) The House Across the Street'te yer alacak. İzlemeyin derim ben. Ama bu filmin en sağlam karakterlerinden bir tanesi ki onu çok izlemiş olmama rağmen hiç bu kadar başarılı görmediğim Peter Dinklage'di. Beni tam anlamıyla etkiledi diyebilirim. Hayranlıkla izledim kendisini. Böyle büyük bir rolün altından ustalıkla kalkmış adeta. Ancak önümüzdeki dönemde yer alacağı Knights of Badassdom'un çok vasat bir film olacağı kesin görünüyor maalesef.

Yani ve yani siz bu filmi kesinlikle izleyin. Her şekilde beğeneceksiniz. Saygılarımla...

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/beni-suclu-bulun-find-me-guilty-2-9661.html[/upto]
[/hide]
Referans URL