Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Gizli Gerçekler (2008) - Nothing But the Truth - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Rod Lurie

Senaryo: Rod Lurie

Ülke: ABD

Tür: Suç , Dram , Gizem

IMDB Puanı: 7.2

Vizyon Tarihi: 08 Eylül 2008 (Kanada)

Bütçe: $11,500,000 / Hasılat: $3,045

Çekim Yeri: Memphis, Tennessee, ABD



[hakkinda]Washington D.C.?deki bir gazetede muhabir olan Rachel Armstrong, bir CIA ajanını ifşa eder ve kaynağını ortaya çıkarmayı reddettiğinden hapse girer. Hapiste yaşamını devam ettiren Rachel, olayın sonuçlanması için mahkemede de de zorlu zamanlar geçirir. Rod Lurie'nin senaristliğini ve yönetmenliğini yaptığı film, zeki yapısıyla izleyici içine çeken bir kompozisyon oluşturuyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Onur Turan : Pek bilinmeyen‚ reklamı yapıl(a)mamış kaliteli filmlerden biri.
Sebebi ise izlenince anlaşılmakta keza...

ABD´nin karanlık sisteminin nasıl işlediği ve bu sisteme dışarıdan müdahale etmek isteyenlere, skandal sayılacak gerçekleri açığa çıkartma çabasında olanlara;
ne denli bir baskı politikası güdüldüğünü nispeten yansıtması itibariyle etkili bir yapım.

Filmin başında " gerçek olaylardan alınmıştır " ibaresi görülüyor, zaten izlendiğinde de sanırım çoğu kişide 11 Eylül vakası ve hemen ardındanki Irak işgali akıllara gelmiştir.
11 Eylül´ün tamamen ABD kaynaklı bir komplo olduğunu‚ Büyük Ortadoğu Projesi ve petrol kaynakları için, ABD´nin kendini tüm Dünya´ya mağdur gösterdiğini ve başka bir ülkeyi işgal gerekçesi olarak sunduğu zaten bilinen bir konuydu.

Hollywood´a her daim " Amerikan milliyetçiliğini pompalayan, emperyalizmin maşası " gözüyle baksak da işte arada böylesi düzeni sorgulayan ve eleştiren kaliteli filmler de çıkarabiliyorlar.

Filmin son derece ağır temposu, müzik dahi olmayan bir sunumu olsa da;
" Hukuk‚ Yargı Süreci, Gazetecilik‚ Ülke Politikası ve Sistemin İşleyişi‚ CIA´nin ABD üzerindeki önemi‚ Hapishaneler‚ Haklar-Özgürlükler " gibi konulara ilgiliyseniz, bu film sizin için ideal bir seçim olacaktır.
g.c. : Prensiplerinin arkasında hangi şartta olursa olsun dura(bile)n insan "büyük insandır".

avukatın filmin sonlarına doğru yaptığı konuşmayı lütfen 2 kez dinleyin!

Çok başarılı, Özgün, sıkmadan izlettiren bir film Mutlaka İzleyip yorumunuzu özellikle "devletin elinde var olan, çoğu zamanda nasıl kullanıldığını bilmediğimiz GÜÇ" hakkında sizlerle konuşmak isterim...

8 / 10
gokhanttr1982 : Bence kesinlikle izleyin derim.Film ilk başlarda sıkıcı gelebilir ama daha sonraki dakikalarda inanılmaz sürüklüyor.Aldığı puanı hak ediyor gercekten.

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/gizli-gercekler-nothing-but-the-truth-9715.html[/upto]
[/hide]
Referans URL