Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Hugo (2011) - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Martin Scorsese

Senaryo: John Logan , Brian Selznick

Ülke: ABD

Tür: Macera , Dram , Aile

IMDB Puanı: 7.5

Vizyon Tarihi: 02 Aralık 2011 (Türkiye)

Bütçe: $170,000,000 / Hasılat: $185,770,160

Çekim Yeri: Paris 5, Paris, Fransa

Nam-ı Diğer: The Invention of Hugo Cabret | The Invention of Hugo Cabret



[hakkinda]Brian Selznick’in "The Invention of Hugo Cabret" adlı çocuk romanından uyarlanmış olan film, Paris tren istasyonunun duvarları arasında yaşayan ve saatlerden sorumlu olan kimsesiz bir çocuğun, bir gün saati tamir etmeye çalışmasıyla yaşadığı gizemli macerayı konu ediyor. 3D bir macera filmi olan Hugo Cabret, Martin Scorsese'nin ilk 3D denemesi.

2007'de yayınlanmış olan tarihi-kurgusal kitabın ise yarısı fotoğraflardan oluşuyor. Görsellerin kelimelerden daha fazla şey anlattığı bu ilginç kitap, 2008 Caldecott Madalyasına layık görüldü. Kitabın ilk ilham kaynağı, Georges Méliés filmleri ve yönetmenin mekanik figür koleksiyonları imiş. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

karaca3510 : Tozbeyaz arkadaşımız güzel bir yorum ve tespit yapmış.Ben de ilave olarak kendi görüşlerimi eklemek isterim.Martin Scorsese Georges Méliés a saygı duruşu yapmış.Georges a sinemaya hayat vermiş adam diyebiliriz bir hayali gerçekleştirip sayısız filmlere imza atmıştır.İlk bilim kurguyuda çeken kendisidir A Trip to the Moon ki süresi 14 dakika.Benim asıl ilgimi çeken Martin Scorsese nin Hugo nun yelkovandan aşağı sallandığı sahnede HAROLD LLOYD a yaptığı gönderme oldu.Benim zamanındakilar bilir Harold Lloyd efsaneydi o sahne onun Safety Last filminden alıntıdır .Martin Scorsese geldi 69 yaşına On numara filmlere imza attı oscar vermediler en son The Departed la aldı aldğında da kafa buldu eminmisiniz diye.Şimdi Hugo filmiyle direk tribünlere oynamış hadi bunada bir şeyler verin artık yaşlandım unutulmak istemiyorum.
Onur Turan : En sevdiğim yönü: alttan ve üsten kesilmiş siyah bantlar olmadan, TV ekranına tam oturmuş vaziyette seyriydi.
Bu filmi 720p altında bir sürümle izlemek gerçekten yazık olur.

Görselliği ve kaliteli çekimleri filmi izlettiren en önemli unsur kuşkusuz.
Ayrıca sinema tarihinin ilk bilim kurgu yapımı A Trip to the Moon ve yaratıcısının hikayesini görmek güzeldi diyebilirim keza 13 dakikalık bu filmi seyretmek müthiş bir deneyimdi zaten.

Genel anlamda ise türü sebebiyle (çocuksu macera az biraz fantastik) bana hitap etmediğinden filmi çok sevdiğimi söyleyemem, uzun süresine rağmen izlerken sıkılmadım en azından.
Bu tarzdaki yapımlardan hoşlananlara daha keyifli gelecektir tabii ki.


6 - 6,5 / 10
Phoebus : Göklere çıkarılabilecek, arşivlik bir film değil. Bu yüzden ben de abartıldığını düşünüyorum. 11 dalda oscar adayı olması, seyircide beklentileri yükseltiyor ister istemez. Yine de izleyip karar verecek olan sizlersiniz.

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/hugo-9733.html[/upto]
[/hide]
Referans URL