Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: İkili Oyun (2011) - The Double - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Michael Brandt

Senaryo: Michael Brandt , Derek Haas

Ülke: ABD

Tür: Aksiyon , Suç , Dram

IMDB Puanı: 5.9

Vizyon Tarihi: 28 Ekim 2011 (Türkiye)

Çekim Yeri: Santa Clarita, California, ABD



[hakkinda]Washington D.C.’de bir parlamento üyesi, çok önce öldüğü tahmin edilen Cassius adlı Sovyet bir casusun izlerini taşıyan cinayete kurban gider. Katili yakalayabilmek için CIA, genç ve sabırsız bir ajan Ben Geary ile, bütün hayatını Sovyet casusu yakalamaya adamış kıdemli özel dedektif Paul Shepherdson’dan bir ekip oluşturur. Master tezini Paul’un Sovyet katili takibi üzerine hazırlayan genç Ben, Cassius’un tekrar ortaya çıktığından emindir. İkili geçmiş ve şimdiki suçları incelerken, Cassius’un hep olduğunu sandıkları kişi olmayabileceği fark ederler. Bu da onlar etraflarındaki herkesi ve her şeyi baştan incelemeye almalarına neden olur. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

asab26 : filmi izlerken her an farklı bi süprizle karşılaşacakmıssın gibi geliyor ve bende izlerken acaba şöylemi böylemi diye kafamda senaryolar kurmaya başladım o yüsden sonuna kadar sıkılmadan ve merakla izledim.

altyazı için teşekkürler. Selametle
g.c. :
Son dönemde en çok neler izleniyor diye akşamüstü arama yaptım, aramama takılan filmlerden birisi idi. İzlemiş oldum.

Genel kanıya tamamen katılıyorum, heleki son sahneden patlatmak istenilen süprizin daha 10. dakikada verilen "Cassius Kim?" cevabının yanında ne kadar sönük kaldığını yapımcılar da farketmedi mi diye düşünmeden edemedim.

İzlenir, silinir, zorlanmadan unutulur...

kenny_c : Richard Gere benim için Tom Hanks gibi hiçbir filminde sıkılmadığım ve keyif aldığım bir aktör olmuştur. Bu film de bu kanıyı değiştirmedi. Şimdi yazacağım yorumu aslında feci spoiler olur diye yazmayacaktım ancak zaten bir sürü kişi yazmış açık açık. O yüzden rahatlıkla söyleyebilirim ki filmin tek handikapı daha başında aslında filmin sırrıymış zannedilen gerçeği göstererek seyirciyi önden yemleyip büyük sürprizi finalde yapmayı denemesi olmuş. Ancak finaldeki sürpriz pek tatmin edici olmadığından bir sürü olumsuz yoruma neden olmuş maalesef. Ben o kadar acımasız olamayacağım, genel olarak filmi beğendim ve izlerken keyif aldım. Büyük ya da küçük önemli ya da önemsiz bilemiyorum ama finaldeki sürprizi tahmin edememiş olmak da hoşuma gitti açıkcası.

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/ikili-oyun-the-double-9737.html[/upto]
[/hide]
Referans URL