Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Jackass 3.5 (2011) - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Jeff Tremaine

Ülke: ABD

Tür: Belgesel , Komedi

IMDB Puanı: 60

Vizyon Tarihi: 01 Nisan 2011 (İspanya)



[hakkinda]Çılgın gurup bu kez Jackass 3.5 belgesiyle karşımızda, daha önceki show'larında pekte bilinmeyen olay arkasını anlatıyor ve yine güldürüp eğlendiriyorlar. izleyenlerin komik bulduğu pek çok skeçte aslında ne kadar ızdırap çektiklerini kendi ağızlarından dinleyip vede izleyeceğiz..
Skeç setlerinde birbirlerini sürekli gafil avlayıp kötü eşek şakaları yapıyor olmaları aslında hepsinin her an korkuyla beklediği bir durum, nitekim grubun doğaçlama showları böyle ortaya çıkmakta.. iyi seyirler.

Yazan: [b:e654dbd246]AtheNOX[/b:e654dbd246] [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

dnz81 : dağ dombikleri
KiRa-X : İnanılmaz gerçekten inanılmaz.Eskiden MTV'den takip edebildiğim şimdi ise sadece filmlerini izleyebildiğim bu seri için denebilecek tek şey inanılmaz.
Normal bir insanın yapamayacağını şeyleri yapan Jackass ekibi bu seferde süper bir yapım ortaya çıkarmış ama önceki filmine göre daha az iğrenç bir yapım (önceki filminde 3 kez kusma tehlikesi atlatmıştım).Jackass ekibinin hayranı veya güncel takip edenler için bulunmaz bir fırsat daha ama bu ekiple ilk kez karşılaşacaklar için kesinlikle şok etkisi yaratacaktır.Başta da belirttiğim gibi normal insanların yapamayacağı şeylerin yapan Jackass ekibini ilk kez seyredecek birine kesinlikle iğrenç gelecektir ama daha sonra bu ekibin film veya video serisini seyrederek eğlencenin dozajının gerçekten nasıl sonuna kadar kullanıldığını göreceksiniz.Genel izleyici için edinilmesi gereken bir tecrübe.İzlenmeli kategorisinde.

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/jackass-3-5-9749.html[/upto]
[/hide]
Referans URL