Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Jane Eyre (2011) - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Cary Joji Fukunaga

Senaryo: Charlotte Brontë , Moira Buffini

Ülke: İngiltere, ABD

Tür: Dram , Romantik

IMDB Puanı: 7.4

Vizyon Tarihi: 09 Aralık 2011 (Türkiye)

Çekim Yeri: Oxfordshire, İngiltere, Birleşik Krallık



[hakkinda]Küçük yaşta öksüz kalan, babasını da öldü bilen Jane Eyre, kendisine köle gibi davranan halası tarafından yoksul kızların gittiği katı disiplinli bir yatılı okula gönderilir. On yıl kadar kaldığı bu okula sonunda öğretmen olur. Bir süre sonra da Edward Rochester’ın malikânesinde mürebbiyelik yapmaya başlar. Jane, giderek hayal bile edemeyeceği zorluklar ve acılar yaşayacak, beş parasız ve evsiz barksız kalacak, erkeklerin egemenliğindeki bir dünyada bir kadının tek başına ayakta kalabileceğini kanıtlamak için savaşacaktır... [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

fahrenheit_79 : Film çok güzeldi tavsiye olunur. Alt yazı için sonsuz teşekkürler eyldz.
kuzeydebiryer : Bir edebiyat uyarlaması olarak bazı yönlerini eksik bulsam da beğenimi kazanan bir film oldu. Özellikle filmde kullanılan atmosfer ve bu atmosfere eşlik eden manzaralar akılda kalacak cinstendi.

Jane Eyre'nin hüzünlü hayat hikayesi zaten klasiklere yabancı olmayanlar tarafından bilinmekte. Yönetmen Cary Fukunaga filmin ilk bir saati içerisinde bu hüzünlü tabloyu bize yansıtmayı becerebilmiş. Ama filmin en can alıcı dakikalarını sanki küçük bir kaba sıkıştırmaya çalışırcasına aceleci davranmış. Sahneler arasında ki geçiş o kadar kopuk olmuş ki izleyicisini içine çekmeyi başardığı öyküye yapılan bir ihanet gibi geldi bana. Sürenin bu film için kısıtlı tutulduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Tabi ki bir edebiyat uyarlamasında süre hiç bir zaman yeterli değildir ama bu kadar yüzeysel bir finale gidişe de bahane oluşturmamalı. 2005 yapımı Aşk ve Gurur filminde yönetmen Joe Wright'ın ustalığını kendine örnek alabilirdi. Finali için Türk filmlerinden farksızdı diyebilirim.

Filmde kullanılan atmosferin başarısı ve filmin ilk yarısında ki işlenişi hesaba katarak filmin vasatın üstüne çıkabildiğini söyleyebiliriz.
Htmakina : Klasik filmlere hayran birisi olarak beni çok derinden etkilediğini söyleyemem doğrusu.. Güzel bir aşk hikayesi bu bir gerçek.. Ama umduğumu bulamamanın hüznü var içimde.. Çok daha güzel işlenebilirdi bu hikaye..

Ailece izlenebilir filmlerden.. Özellikle klasik film severler için.. Altyazı için jeekepy_35 & Barış Sapancı'ya çok teşekkürler..

İyi seyirler..

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/jane-eyre-9751.html[/upto]
[/hide]
Referans URL