Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Karanlık Saat (2011) - The Darkest Hour - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Chris Gorak

Senaryo: Jon Spaihts , Leslie Bohem , M.T. Ahern

Ülke: ABD

Tür: Aksiyon , Macera , Korku

IMDB Puanı: 4.9

Vizyon Tarihi: 06 Ocak 2012 (Türkiye)

Bütçe: $30,000,000

Çekim Yeri: Academy of Science Plaza, Moscow, Rusya



[hakkinda]İnsan gözüyle görünmeyen uzaylılar aniden dünyayı işgal ederler. Rusya'ya tatile gelen bir grup Amerikalı genç, bu uzaylı istilasına Moskova'da yakalanırlar. Canlı olan her şeyin tuzla buz olup yok oluşuna, şehrin yerle bir olmasına tanık olan gençler köşe bucak ölümden kaçarken, bir yandan da uzaylılara karşı mücadele verirler.
Korku macera türlerinin iç içe geçtiği 3D yapımda, göz boyayan Moskova sahnelerinden ziyade kıyamet sonrası yıkık kent manzaraları daha ağırlıklı. Gece Bekçisi (Nightwatch) ve Wanted filmlerinin yönetmeni Timur Bekmambetov'un yapımcılığında kotarılan filmin yönetmenliğini ise şimdiye kadar görüntü yönetmenliği yönüyle ün yapmış Chris Gorak üstleniyor.
Filmin baş rollerinde ise Emile Hirsch, Rachael Taylor, Olivia Thirlby, Joel Kinnaman ve Max Minghella yer alıyor... [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

kaanressam23 : -film maça güzel başlayıp çok farklı yenilen bir takım görüntüsünde..
TalkinMe : olmamıs ..nerden tutarsan elınde kalır..
kenny_c : Yorum yazmadan önce diğer yorumlara baktım da herkes az çok benim de aklımdan geçen olumsuzlukları söylemiş o yüzden tekrara girmeme gerek yok. Genel olarak filmden memnun olmayan kesimdenim ben de. Buna rağmen filmin içinde başarılı diyebileceğim 2 noktayı belirtmek isterim; bunlardan biri mekan kullanımı (çünkü hayalet şehir atmosferini yaratmak pek kolay iş değil bu filmdeki atmosfer bu bakımdan fena değildi) diğer nokta ise uzaylıların insanları moleküllerine kadar ayırdıkları öldürme sahneleri (hem görsel hem de ses efekti o sahnelerde hiç fena değildi).
Öldürmek için bolca vaktiniz varsa bu film kullanabileceğiniz silahlardan biri. Yoksa tavsiye etmiyorum.

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/karanlik-saat-the-darkest-hour-9755.html[/upto]
[/hide]
Referans URL