Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Katilin Yüzü (2011) - Faces in the Crowd - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Julien Magnat

Senaryo: Julien Magnat , Agnès Caffin , Kelly Smith

Ülke: ABD, Fransa, Kanada, İngiltere

Tür: Suç , Dram , Gizem , Gerilim

IMDB Puanı: 5.8

Vizyon Tarihi: 16 Eylül 2011 (Kanada)

Bütçe: $15,000,000

Çekim Yeri: Winnipeg, Manitoba, Kanada



[hakkinda]Anna Marchant, bir seri katilin saldırısından canlı kurtulduktan sonra "yüz körlüğü" (Prosopagnosia) hastalığına yakalanan genç bir kadındır. İnsanların yüzlerini tanıyamayan, en yakınlarını, hatta kendi yüzünü bile aynada ayırt edemeyen Marchant bu durumla başa çıkmaya çalışsa da, yitirdiği her görüntüde katil ona bir adım daha yaklaşmaktadır...

Beyin fonksiyonlarının algıyla ilgili bölümlerinde yaşanan hasar sonucu ortaya çıkan Prosopagnosia (yüz körlüğü) rahatsızlığını korku ve gerilim türü içerisinde merkezine alan film, şahit olduğu cinayetlerin katilini tanımlayamayan Anna Marchant'ın psikolojik gerilimini beyazperdeye taşıyor.

Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini şimdiye kadar çeşitli televizyon dizilerine imza atmış olan Julien Magnat üstlenirken, başrolde Resident Evil serisi ile gönüllere kazınan Ukraynalı model-oyuncu Milla Jovovich ter alıyor... [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Phoebus : Yüz körlüğü' gibi hastalıktan haberdar olmamızı sağlaması dışında, çok da işe yaramayan bir film kanımca. Sıkmıyor, kendisini izlettiriyor ancak eksik bir şeyler var. Bazı detaylar yapmacık göründüğü için göze batıyor ne yazık ki. Figuranların fazla oluşu da seyirciyi yoruyor. Milla Jovovich'in performansına söz yok. İzlenmeyecek bir film değil.
Lestat de Lioncourt : Bence konusu ilgi çekiciydi, Milla Jovovich ve Julian Mcmahon'un baş rol olması bile filmi izlememe bir neden oldu, bu filmi konusunu okumadan izleyin, çünkü izlerken keşfetmek daha çok ilginizi çekebilir.
serkansgp : Kurgu güzel gerisi vasat. ( Not: Bu benim fikrim hemen öyle beğenmemezlik etmeyin.)

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/katilin-yuzu-faces-in-the-crowd-9765.html[/upto]
[/hide]
Referans URL