Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kukla (2011) - The Beaver - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Jodie Foster

Senaryo: Kyle Killen

Ülke: ABD, Birleşik Arap Emirlikleri

Tür: Dram

IMDB Puanı: 6.7

Vizyon Tarihi: 06 Mayıs 2011 (ABD)

Bütçe: $21,000,000 / Hasılat: $970,816

Çekim Yeri: New York City, New York, ABD



[hakkinda]İki Oscar sahibi Jodie Foster yönetip oynadığı filmde Oscarlı oyuncu Mel Gibson ile rol alıyor. The Beaver, ailesini yeniden keşfe çıkan ve hayatına baştan başlayan bir adamın duygu yüklü hikayesini anlatıyor...

Kendi şeytanlarıyla boğuşmakta olan Walter Black, bir zamanlar başarılı bir oyuncak üretimcisi ve iyi bir aile babası olan, şimdilerdeyse depresyonla boğuşan bir adam... Her yolu denese de eski haline dönemeyen Walter'ın hayatı bir el kuklası kunduzun hayatına girmesiyle değişir... [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

lawyer61 : Mel Gibson olmasa idi vasat bir filmden öteye geçemezdi oyuncu bir filme nasıl etki eder ve seyrettirir en önemli örneği bence..
Htmakina : »Bu, kuzgun olmak zorunda olan, baba olmak zorunda olan Walter Black'in hikayesidir.«

Senaryosuyla ve oyunculuğuyla böyle güzel bir filmin karşıma çıkmış olmasına gerçekten çok sevindim.. Uzun zamandan beri kaliteli bir filme hasret kalmıştım.. Kendi adıma konuşuyorum bunları tabiki..

Kendi içinde kaybolmuş bir adamın, toplumun yiyip yuttuğu bir adamın, hırsın ve paranın hayatı unuttuturduğu bir adamın Walter Black'in hikayesidir bu.. Bunalımlı bir halde evinden ayrıldığı bir zamanda eşyalarının arasına bulduğu Kunduz'u kendisini ifade edebilemek için kullanmasıyla başlıyor hikaye..

Ailece seyredilmeyecek bir kaç sahnesi var.. Oldukça güzel bir film..

İzlemenizi tavsiye ediyor.. İyi seyirler diliyorum..
kuzeydebiryer : Sağlam bir dram.

Filme açıkçası büyük bir beklenti ile başlamadım vakit geçirmek için iyi bir film ararken "Kukla" tam da benim ilacım gibi gözüküyordu. Öyle de oldu hatta beklentilerimin üzerine çıkan bir yapım olduğunu da rahatlıkla söyleyebilirim. Mel Gibson, Walter Black karakteriyle başarılı bir performans ortaya koymuş. Karakterin ruh hallerini beceriyle seyirciye aktarmayı başarmış.

Baştan sona sürükleyiciliğini kaybetmeyen kalbur üstü dramlardan biri.

7.5 / 10

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/kukla-the-beaver-9777.html[/upto]
[/hide]
Referans URL