Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Muhbir (2010) - The Whistleblower - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Larysa Kondracki

Senaryo: Larysa Kondracki , Eilis Kirwan

Ülke: Kanada, Almanya

Tür: Aksiyon , Biyografi , Suç

IMDB Puanı: 7.2

Vizyon Tarihi: 13 Eylül 2010 (Kanada)

Çekim Yeri: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina



[hakkinda]Tek bir kadın, Birleşmiş Milletler’e ve onun komplocu ortaklarına kafa tutmaya yeter. O da Kathryn Bolkovac’tır. Nebraska’lı bir polis olan Kathryn, barış gönüllüsü olarak gittiği Saraybosna’da BM’nin Toplumsal Cinsiyet Bürosu’nun başına geçer. Ama karşısına BM memurlarından yerel polis ve barış gönüllülerine kadar her makamın bulaştığı korkunç bir sanayi olan seks ticaretinin yarattığı skandallar çıkar. Her yöne yayılan bu entrikayı ortaya çıkardıkça, kimsenin hesap vermeyeceğini de anlar. Gerçek bir hikâyeye dayanan Muhbir, tek bir kadının rezil gerçekler karşısında adalet arayışını anlatıyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

lawyer61 : Film adeta sizi içine alıyor kanınızı donduran gerçek hikayesi ile aiıp sürüklüyor Rachel Weiszin oyunculuğuna hayran kaldım özellikle kızı götürmeye çalıştığı sahne olağnüstü güzeldi etkilenmemek imkanıszdı kesinlikle izleyin...
asab26 : insanın kanını donduran bazı gerçekler vardır. bunalrdan biride insan kaçakçılıgı ve sex köleliliğine zorlanmış masum genç kızlar. işlenilen konu tam isabet.

filmi izlerken bir an bile olsun sıkılmadan izledim ve izlerken oldukça içim burkuldu desem yalan olmaz. gerçek olaydan esinlenip yapılması daha dogrusu gerçek olay olması filme ayrı bir güzellik getirmiş..

zamanınız varsa kesinlikle izleyin ...

emeği geçen herkese teşekkürşer selametle
astraltrvlQ : Gerilimin bir an bile eksik olmadığı, her sahnesinde artan dehşet duygusunun sizi esir alarak, hüzün, nefret ve intikam koylarında dolaştırdığı ve sonunda insanın en büyük düşmanının yine insan olduğunu açık ve net bir dille anlamanızı sağlayan harika bir film. Rachel Weisz takdire şayan bir performans sergilemiş. "Mutlaka seyredilmeli" ve "Arşivlik" kategorilerinde bir film. Özellikle ergenlik çağındaki tüm gençlerin seyretmesini öneririm.

Ergenlere dip not: Kimse kimseye babasının hayrına iyilik yapmaz. Birisi size çok yakın davranıyor ve size gül bahçesi vaadediyorsa, o kişiden şüphelenin. Mümkünse o ortamdan hemen uzaklaşın.

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/muhbir-the-whistleblower-9787.html[/upto]
[/hide]
Referans URL