Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Oyunun Sonu (2011) - Margin Call - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: J.C. Chandor

Senaryo: J.C. Chandor

Ülke: ABD

Tür: Biyografi , Dram , Gerilim

IMDB Puanı: 7.1

Vizyon Tarihi: 18 Kasım 2011 (Türkiye)

Bütçe: $3,500,000 / Hasılat: $19,484,996

Çekim Yeri: New York City, New York, ABD



[hakkinda]Yönetmen J.C. Chandor'un ilk filmi Oyunun Sonu, 2008'de ABD'de patlayan finans krizinin Wall Street'te Lehmann Brothers benzeri bir yatırım bankasındaki etkilerini 24 saat boyunca izliyor. Sundance'te ilk kez izleyici karşısına çıkan, ardından Berlin'de Altın Ayı için yarışan bu finansal gerilim filmi, Zachary Quinto, Stanley Tucci, Jeremy Irons, Demi Moore ve Kevin Spacey'li müthiş oyuncu kadrosuyla dikkat çeken bağımsız bir yapım. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

foreverocker : filmi sıkıcı bulan arkadaşlar sanırım böyle bir filmden uzaylılar, sonuna kadar aksiyon falan filan bekliyorlar. İzlemeden önce zaten filmin fragmanı, özeti, hatta ve hatta başlığı ( "margin call" bir finansal terimdir ) nasıl bi film olduğunu gayet açık bi şekilde gösteriyor. Doğal olarak bir çocuğun veya ekonomiden anlamayan bir yetişkinin bu filmden bi şey anlaması pek tabi ki beklenemez.
TeMpT : Global ekonomiye yön verebilecek söz sahibi bir firmanın, sırf kendini içine düştüğü krizden en iyi şartlarla kurtarmak pahasına başka hiç birşeyi düşünmeden pervasızca aldığı karar aşamalarını yansıtan bir yapım. Teknik terimleri anlamaya çalıştığında izleyiciyi boğan bir film fakat özünü takip edince son derece net hatta sürükleyici denebilecek bir film. Bu global ekonomik kriz nerden çıktı, nasıl başladı diye merak edenlerin kafalarındaki soru işaretlerine cevap olabilecek bir yapım.
kalimero : Harika bir film,film çözümlemesini sevenler için cennet
-İyi misin Sam?
-Köpeğim ölüyor.
-Üzüldüm.
-Az önce veterineri aradım ve ciğerinde tümör var.Onu hayatta tutabilmek için
günde neredeyse bin dolar ödedim.

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/oyunun-sonu-margin-call-2-9803.html[/upto]
[/hide]
Referans URL