Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Red Faction: Origins (2011) - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Michael Nankin

Senaryo: Danny Bilson , Paul De Meo , Andrew Kreisberg

Ülke: ABD

Tür: Bilim-Kurgu

IMDB Puanı:

Vizyon Tarihi: 04 Haziran 2011 (ABD)



[hakkinda]Alec Mason'ın Mars kolonilerine özgürlüğünü kazandırmasının üzerinden 25 yıl, düşmanlarının karısını öldürüp kızı Lyra'yı kaçırmasının üzerinden 12 yıl geçti. Alec'in hayatta kalan oğlu Jake Mason ve Red faction milislerinden bir tünellerin altını üstüne getirdikten sonra 25 yılın ardından kaçırılan kız kardeşinin hala hayatta olduğunu öğrenir. Çok güçlü bir düşman gezegen boyunca yayılırken Jake kız kardeşini aramaya koyulur fakat kız kardeşinin düşman tarafına geçip Red Faction ordusunu yok etmek isteyen bir düşman olduğunu fark eder. Şimdi Jake hem bu savaşla mücadele etmeli hem de bir şekilde ailesini yeniden bir araya getirmelidir.

Alec Mason'ın oğlu Jake'in kaçırılan kız kardeşini bulma girişimini ve öldürülen annesinin intikamını alma çabasını anlatan film Red Faction Origins oyunundan esinlenilerek yapılmış.. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

KiRa-X : Filmimiz THQ yapımı olan ismiyle aynı olan Red Faction oyunundan uyarlama.Syfy iç yapımlarından çıkma olan filmimiz bilimkurgu/aksiyon türünde.
Hikaye olarak çıkan son 2 oyunun arasını konu almış filmimiz.Oyunculuklar idare eder derecede, konu olarak özgün bir konu ve işleniş te fena değil.Sonuç olarak Red Faction oyun serisini oynamamış olanlar içinde bir anlam ifade edebilecek bir film.Bilimkurgu/aksiyon veya Red Faction oyun serisinin hayranı iseniz kaçırmamanız gereken bir film.
Lestat de Lioncourt : Oyununu oynayanlar bir kere izleyebilir ama oynamayanlar için pekte iç açıcı bir film değil.
Htmakina : Zaman kaybıydı bana göre. Belki de oyununu bilmediğim içindir.

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/red-faction-origins-3-9805.html[/upto]
[/hide]
Referans URL