Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Hırsızlar (2010) - Takers - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: John Luessenhop

Senaryo: Peter Allen , Gabriel Casseus , John Luessenhop

Ülke: ABD

Tür: Aksiyon , Suç , Gerilim

IMDB Puanı: 6.2

Vizyon Tarihi: 04 Ağustos 2010 (ABD)

Bütçe: $20,000,000 / Hasılat: $69,055,695

Çekim Yeri: Los Angeles, California, ABD

Nam-ı Diğer: Bone Deep



[hakkinda]John Rahway (Paul Walker), Gordon Cozier (Idris Elba), Jesse Attica (Chris Brown), Jake Attica (Michael Ealy), ve A.J. (Hayden Christensen) profesyonel banka soyguncularıdır. Son yaptıkları soygunu kutladıkları gece aynı anlarda da 5 yıl önce bir başka soygunda yakalanan ve hapiste olan grubun eski üyelerinden Ghost (T.I.) artık özgürdür ve hapisten çıkar. Ghost, eski takım arkadaşlarını ziyaret eder ama bu sıradan bir ziyaret değildir onlara inanılmaz bir soygun teklifi ile gelir çünkü para çok büyüktür. Takım bu soygunu düşünürken Ghost'a da güvenmemektedir. Bu arada şehrin en sıkı dedektiflerinden olan Jack Welles (Matt Dillon) ve Eddie Hatcher (Jay Hernandez) 'da son yapılan soygunu araştırmaktadırlar. Bütün deliller takımı deşifre etmeye başlar ancak takım bu büyük soygundan vaz geçecek değildir çünkü bütün plan artık çalışmaktadır.

Güçlü ve karizmatik oyuncu kadrosuyla oldukça iddialı olan film bu yılın en sükseli Aksiyon filmlerinden biri olacağa benziyor. Yönetmen koltuğunda John Luessenhop oturuyor. Heyecan dolu sahneleriyle izlenmesi gereken bir yapıt. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Phoebus : Aksiyon sevenler için ideal bir film ama sonu biraz yarım kalmış sanki. Artık 'devamı gelebilir' düşüncesiyle açık kapı mı bırakıldı, bilemiyorum. Zamanla görürüz.
Shockwavehack : klasik banka soygunu.izlemeye değer bir film.kadro hiç de göz ardı edilecek gibi değil.tavsiye ederim
*psycho* : Filmin İMDB ve TA puanları arasında bir hayli fark var. Filmi 3 kategoriye ayırmamız gerekirse güzel bir giriş güzel bir gelişme bölümü malesef o gidişata uymayan bir son olduğunu düşünüyorum.
Filmin açıklarını görmek bulmak istediğinizde buraya maddeler halinde yazılabilir. Ama iyi kurgulanmış ilk 2 bölüme nazaran pasif kalan son filmin puanını kırmama neden oldu.

Birde sürekli dile getirilen "aksiyon sevenler için süper" cümlesine anlam veremiyorum. Ben bir sinema izleyicisiysem aksiyon dram gerilim ayırmam açıkcası. İyi yapılmış iyi düşünülmüş ve sonlandırılmış her filmi severim.

Soygun filmleri kategorisinde düşündüğüm bu filmin puanı bende 6,5/10.

Aksiyon sahneleri iyi düşünülmüş soygunlar ve müzikleri için en azından bunu hakediyor. Akşam için güzel bir çerezlik olabilir.

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/hirsizlar-takers-9835.html[/upto]
[/hide]
Referans URL