Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Tehlikeli İlişki (2011) - A Dangerous Method - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: David Cronenberg

Senaryo: Christopher Hampton , John Kerr

Ülke: İngiltere, Almanya, Kanada, İsviçre

Tür: Biyografi , Dram , Romantik

IMDB Puanı: 6.5

Vizyon Tarihi: 02 Eylül 2011 (İtalya)

Çekim Yeri: Schloss Belvedere - Rennweg 6, Vienna, Avusturya



[hakkinda]Tecrübesiz psikiyatrist Cari Jung ve danışmanı Sigmund Freud ve aralanna giren sorunlu ama bir o kadar da güzel genç kadın Sabina Spielrein arasındaki fırtınalı ilişkiler bütününe, bir de sınırlan yıkmak konusunda kararlı olan ahlaksız hasta Otto Gross katılır. Her birinin şehvet, tutku ve aldatma üzerine kişisel keşifleri, modern düşüncenin doğasını tamamen değiştirecektir.

David Cronenberg'in merakla beklenen son filmi A Dangerous Method, senaryoyu da yazan Christopher Hampton'ın The Talking Cure adlı oyunundan beyazperdeye uyarlandı. Viggo Mortensen Keira Knightley ve Michael Fassbender gibi yıldızlarla dolu oyuncu kadrosuyla dikkat çeken film, 1904 yılında geçiyor ve psikolojinin iki büyük öncüsü Sigmund Freud ile öğrencisi Carl Jung'un ilişkisini ve bu iki büyük ismin aralarındaki dostluğun nasıl bozulduğunu anlatıyor. Cronenberg, bu yılki Venedik Film Festivali'nde ana yarışmada. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

kaanressam23 : - şu yahudi propagandasına inanamıyorum.. adamlar bir şekilde filmin her çeyreğine bunu kaneviçe gibi işliyorlar.. bu dozu öyle ayarlıyorlarki seyreden bizlerde izlerken terapi görmüş gibi olup yahudi sözcüğü beynimizin bir kısımına kazıyoruz.. bunu adamlar her sinema filmine dizisine uyguluyor..

- bu kadar sözden sonra "sen yap seninde olsun.." derler.. herhalde.
- filme gelince kesinlikle yukarıdaki yorumları bir tarafa koyup sinema gözüyle baktığımda.. aşk, psikoloji, prestij kavgası, aldanmışlık karıştırılarak bir şeyler sunulmaya çalışılmış..

-sonuç olarak pek iyi bir şey çıkmamış.. (bir sinema filmi olarak bir bütün olarak bu yorumum.. ancak tür olarak psikoloji bilimi derseniz öyle izlerseniz mutlaka bir şeyler bulursunuz bu filmde )
rainy.afternoon : Çeviri tamamlanmıştır. Bu derin filmde herkese iyi seyirler dileriz.
filmerkan : Keira Knightley yardımcı rolde mi, yoksa başrolde mi belli değil. Yardımcı gibi görünüyor, ama yapımcılar belli ki ön plana çıkarmak istiyor. Sanırım The Reader'daki Kate Winslet'in durumuna benzeyecek. Yardımcı rolde olursa en iyi iki performans arasında deniliyor. Başrol olursa ödül için işi çok zor. Bu yılki Oscar kapışmasında adaylar çok iyi. Birkaç yıldır kalitesizlikten bıkmıştım.

Film yine sert olacak yönetmenin diğer filmleri gibi. Bu yüzden 1-0 geriden geliyor film(en iyi film ödülü için).

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/tehlikeli-iliski-a-dangerous-method-9839.html[/upto]
[/hide]
Referans URL