Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sır (2010) - The Debt - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: John Madden

Senaryo: Matthew Vaughn , Jane Goldman , Peter Straughan

Ülke: ABD, İngiltere, Macaristan

Tür: Dram , Gerilim

IMDB Puanı: 6.9

Vizyon Tarihi: 04 Eylül 2010 (Fransa)

Bütçe: $20,000,000

Çekim Yeri: Budapest, Macaristan



[hakkinda]The Debt, İsrailli Assaf Bernstein’in 2007′deki Ha-hov isimli filminin yeniden çevrimi. Film üç Mossad ajanının 30 yıl aradan sonra savaş suçlusu bir Nazi’yi yakalama mücadelelerini anlatıyor:

1965 yılında üç MOSSAD ajanının görevi, Nazi rejiminin savaş suçlulularını bulup ortadan kaldırmaktır. Aradan otuz yıl geçmiştir. Ukrayna’da eski bir Nazi kalıntısının olduğu ihbarı alınınca ajanlardan biri göreve çağrılır. Amacı kimlik değiştirerek olası şüphelinin gerçek bir Nazi olup olmadığını açığa çıkarmaktır. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Htmakina : Her sene 3-5 tane önümüze Alman zulmünden bahseden film koymazlarsa Yahudiler rahat edemez gibi geliyor bana.. Adamlar çok güzel propoganda yapıyorlar..

Neyse konu olarak alışagelmiş fakat oyunculuklar açısından güzel bir filmdi..

İyi seyirler..
kenny_c : Filmin ilk yarısı çok çok başarılı ancak ikinci yarıda tempo oldukça düşüyor. Buna rağmen ilgiyle izlenebilen bir casusluk filmi olmuş. Filmle ilgili tek bir ufak ayrıntı çok kafama takıldı.Olayın geçtiği sene 1965 ve casus hatunumuz boynundaki madeni para büyüklüğünde ve inceliğindeki kolyesiyle fotoğraf çekiyor. O yıllarda böyle bir teknolojinin olduğuna inanmak oldukça güç. Bir de yakaladıkları cerrahın kadını tahrik etmek için Yahudileri kastederek " siz öldürmeyi bilmiyorsunuz, tek bildiğiniz ölmek" sözü de ilginç geldi zira İsrail'in Filistin'e yaptıklarını düşününce öldürmeyi de gayet iyi bildiklerini düşünmeden edemiyor insan. Ama varsa yoksa Yahudi soykırımını işlemeyi kendine misyon edinen Hollywood'dan başka türlü bir mesaj vermesi de beklenmez tabi.
ZeHiR : konu başarılı ve ilginç, anlatılmak istenen durumu pek beğenmesemde izledim, israilin almanları suçlaması ile ilgili tabi sanki kendileri filistin e yapmıyorlar...

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/sir-the-debt-9841.html[/upto]
[/hide]
Referans URL