Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Üç Silahşörler (2011) - The Three Musketeers - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Paul W.S. Anderson

Senaryo: Alex Litvak , Andrew Davies , Alexandre Dumas père

Ülke: Almanya, Fransa, İngiltere

Tür: Aksiyon , Macera , Romantik

IMDB Puanı: 5.8

Vizyon Tarihi: 14 Ekim 2011 (Türkiye)

Bütçe: $75,000,000 / Hasılat: $146,277,913

Çekim Yeri: Bamberg, Bavaria, Almanya



[hakkinda]Alexandre Dumas’ın tekrar sinemaya uyarlanan bu unutulmaz hikayesinde asabi bir genç olan D’Artagnan (Logan Lerman) ve üç haydut silahşör (Matthew Macfadyen, Luke Evans ve Ray Stevenson) kötülüklere karşı koymak için güçlerini birleştirir. Şeytani planları olan Richlieu’yu (Christoph Waltz) durdurmak için Buckingham (Orlando Bloom) ve hain Milady (Milla Jovovich) ile karşı karşıya kalacaklardır. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Habis : Daha filmi izlemeden bir tek fragmana bakarak "süper bir film1 diye yazıp birde üstüne 10 puan vermek de nesi arkadaş valla anlamıyorum. Hele bir filmi izle ondan sonra ver puanını yap eleştirini, övgünü.
Daha filmi izlemeden ahkam kesmek de nedir. O zman oskarlarda filmin kadrosu açıklanınca hemen dağıtılsın. Festivallerde falan ödüller falan en iyi kadro kimdeyse ona gitsin.
Htmakina : Az önce 3D olarak sinemada ailece izledik.. Filmi oldukça beğeniyle karşıladık.. Bu filmin 2.sinin geleceği kesin gibi görünüyor..

Filmi enaz Dvdrip olarak izlemenizi tavsiye ederim.. Ailece izlemenizde hiç bir sakınca yok..

İyi seyirler diliyorum..
Blayzer : Filmin aldığı kötü yorumlara ve puana bakarak biraz tedirginlikle izledim . Filmde kostümler , mekanlar , diyaloglar ve görsellik son derece iyi . Filmde beğenmediğim tek nokta abartılı dövüş sahneleri . Üç silahşörler ( aslında 4 desek yeridir ) silahşör değilde bir süperhero havasında gösterilmiş filmde . Binanın çatısından atlamalar falan komik yani ... ama klasik Paul W.S. Anderson filmlerinde olduğu gibi bolca slow motion sahne mevcut . Sözün Özü film kendini sıkmadan izlettiriyor . Bence kötü eleştirilere fazla kulak asmayın 1 2 mantık hatasını gözardı ederim diyosanız rahatlıkla sizi tatmin edecektir ...

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/uc-silahsorler-the-three-musketeers-2-9859.html[/upto]
[/hide]
Referans URL