Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Anneler Günü (2010) - Mother's Day - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Darren Lynn Bousman

Senaryo: Scott Milam , Charles Kaufman , Warren Leight

Ülke: ABD

Tür: Suç , Dram , Korku

IMDB Puanı: 6.3

Vizyon Tarihi: 05 Ağustos 2011 (Türkiye)

Bütçe: $11,000,000

Çekim Yeri: Winnipeg, Manitoba, Kanada



[hakkinda]Kötü sonuçlanan bir banka soygunundan sonra eve dönen 3 kardeş annelerinin evi haciz yüzünden kaybettiğini öğrenir. Bir gece yeni ev sahipleri ve misafirleri doğum günü partisi için bir araya gelmişlerdir. Evdekiler habersiz şekilde 3 kardeşin rehinesi olmuştur ve onları kötü bir doğum günü partisi beklemektedir. Anneleri kız kardeşleri de eve gelir anne olarak çocuklarını korumak için elinden geleni yapacaktır. Dehşet dolu gecede anne oğlunun kaçmasıyla bütün kontrolü ele alır, sırlar ortaya çıkar, hataların cezalandırılacağı bu gecede rehineler bununla baş etmek zorunda kalacaklardır. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Htmakina : Öncelikle çeviri için alitinko kardeşime teşekkür ediyorum.. Gayet başarılı bir çeviriydi..

Filme gelince; ister sıradan bir konu deyin, ister daha öncede böyle kurgular işlenmişti deyin isterseniz de roller çok yapmacıktı deyin bu görüşlerinize saygı duyarım.. Ama bana soracak olursanız son zamanlarda işlenilen en güzel psikolojik gerilim filmlerinden bir tanesiydi.. Roller mükemmel bir şekilde gerçekleştirilmiş, heyecan atmosferi bir an bile olsun düşürülmemiş ve efektlerde insanın gözünü doyuracak şekilde güzeldi..

Banka soygununda başarısız olmuş 3 kardeşten birisi yaralıdır ve tek istedikleri bir an önce evlerine ulaşabilmektir.. Ama bilmedikleri bir şey vardır, anneleri evi 2 ay önce satmış ve evde başkaları oturmaktadır.. Aynı zamanda kasırgadan dolayı sığınağı sağlam olan bu evde arkadaşlar toplantısı vardır.. İşte bu iki gurubun birleşmesiyle meydana gelen olaylar anlatılmaktadır..

Bu filmi seyrederken yanınıza psikolojinizi anında rahatlatabilecek bir şeyler almayı unutmayın..Seyrederken çocuklarınız veya gerilimden korkanlar bulunmasın..

İyi seyirler diliyorum..
alpertrksk : -What is your name?
-Daniel.Daniel sohapi.
-you don't look so happy
bittim bu diyaloğa
gafstt : bir haftadır hangi filmi acsam yarısında uyuyordum ınanın havalardan sandım ama bu filmi sonuna kadar izledim . bu zamanda gerilimi yuksek bir film bulmak zor, bence gayet iyiydi. izleyin derim .altyazılarda superdi. ayrıca tesekkurler.

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/anneler-gunu-mothers-day-9950.html[/upto]
[/hide]
Referans URL