Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Armageddon (1998) - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Michael Bay

Senaryo: Jonathan Hensleigh , J.J. Abrams , Tony Gilroy

Ülke: ABD

Tür: Aksiyon , Macera , Bilim-Kurgu

IMDB Puanı: 6.6

Vizyon Tarihi: 28 Ağustos 1998 (Türkiye)

Bütçe: $140,000,000 / Hasılat: $556,600,000

Çekim Yeri: Los Angeles, California, ABD



[hakkinda]The Rock gibi muhteşem bir filmin yapımcı ve yönetmenlerinden 1998 yılının en iyi filmi - Armageddon! Bruce Willis (Unbreakable), Ben Affleck (Pearl Harbor), Billy Bob Thornton (Waking Up in Reno), Liv Tyler (That Thing You Do), Steve Buscemi (Big Daddy) ve Will Patton (Gone in 60 Seconds) gibi inanılmaz yetenekli yıldızlardan oluşan bir kadroyu izlemeye hazırlanın. Armageddon'da aksiyon ve maceradan oluşan meteor fırtınası nefesinizi kesecek![/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

babyangel : Derin Darbe'yle aynı konuyu işliyor. Ne hikmetse ikiside birbirlerine yakın zamanlarda vizyona girmişti. Sanki iki film şirketinin kapışması gibi. Görselliğe önem verenler için tercih Armageddon olmalı.
gluform : defalarca seyrettiğim bir film .mutlaka izlenmesi gerekir.
ArsoN : Kimi duygusal sahnelerin ve kahramanlık anlarının abartılmış olması haricinde göze batan bir şey yoktu; oldukça keyifli bir filmdi. Şahsen Deep Impact `i konunun işlenişi ve oyuncu performansları açısından daha fazla sevdim. Rus kozmonot en sevdiğim karakter oldu "ha Amerikan malı ha Rus malı ikisine de zaten Tayvan`dan geliyor" repliği süperdi Kadro çok zengin olmasına rağmen çoğunun pek bir rolü yoktu Owen Wilson herhalde 2 dakika falan göründü.

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/armageddon-9958.html[/upto]
[/hide]
Referans URL