Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ev Ödevi (2011) - The Art of Getting By - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Gavin Wiesen

Senaryo: Gavin Wiesen

Ülke: ABD

Tür: Dram , Romantik

IMDB Puanı: 6.6

Vizyon Tarihi: 23 Ocak 2011 (ABD)

Çekim Yeri: New York, ABD

Nam-ı Diğer: Homework



[hakkinda]Film, resim konusunda yetenekli ve ölümüne kaderci George'un sınıfından bir kız olan Sally ile geliştirdiği arkadaşlık etrafında dönüyor.George ölüm fikrini kafasına takmış bir genç. Çocukluğunda duymuş olduğu bir deyim, onu derinden etkiliyor.
Deyim, insanların yalnız doğduklarına ve yalnız öldüklerine, arada yaşanan herşeyin de bir yanılsamadan ibaret olduğuna işaret ediyor. Ölüm fikri kafasını o kadar kurcalıyor ki bu derslerini de etkiliyor.
Bir gün George okulun terasında Sally'i sigara içerken görüyor ve öğretmenlerin uyarılarına karşın kendisi sigara içiyormuş gibi yaparak Sally'i kurtarıyor. Bunun üzerine arkadaş oluyorlar ve antisosyal George, Sally'nin arkadaşlarıyla da iletişim kurmaya başlıyor. George ile Sally'nin arasındaki ilişkinin neye dönüşeceği ise filmin ilerleyen dakikalarında gelişiyor... [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

McFly : Film güzeldi.ve filmin bir sahnesinde george odasında dinlediği şarkı Leonard Cohen - Winter Lady merak eden arkadaşlara.
kenny_c : Siz de aynen George gibi Sally'e aşık olacaksınız. Sally'nin özel bir karakter olmasından ya da olağanüstü şeyler yapmasından ötürü değil, Emma Roberts'ın muhteşem güzelliği ve o insanın ruhuna işleyen bakışları yüzünden. Yaşı biraz küçük ama kesinlikle çok daha olgun bir duruşu var. Zaten sırf bu yüzden hala küçük bir çocuk gibi görünen Freddie Highmore ile yanyana durması pek gerçekçi olmamış. Film birçok gencin yaşadığı çıkmazlar ve ruhsal bunalımlara fazla derine inmeden şöyle bir dokunup çok bilindik bir aşk hikayesi üzerine yoğunlaşıyor. Sürprizbozan: Göster Aşık olduğun kişinin sana karşı aynı duyguları hissetmemesi durumunun verdiği ıstıraptan çok daha kötüsü senin ona hissettiğin şeylerin aynısını onun senin yakınındaki bir başkasına hissetmesidir. Üstelik sırf zamanında harekete geçmediğin için bu acıyı yaşamak zorunda kalışın da işin acıklı tarafını daha da büyütüyor. Neyse ki filmde sonradan olaylar toparlanıyor. Başka türlü bitseydi benim de içimde kalıcaktı gerçekten. Çünkü dediğim gibi aynen George gibi siz de aşık olabilirsiniz hatuna.
Anlatılan meselenin değişik biçimlerde ama her yaşta yaşanabilecek bir durum olduğunu göz önüne alırsak özellikle içine kapanık, çekingen arkadaşların ilgisini çekeceğini düşünüyorum.
Gurhan : Evet, ölümlü dünya; ancak bir şekilde hayatın bir ucundan yakalamak ve kendimizi akışa bırakmak zorundayız. Ayrıca, söylemek isteyip de söyleyemediğimiz şeyler olduğunda ileride pişmanlık duyacak mıyız diye düşünmekte fayda var.

Film izlerken beni içine çekti diyebilirim.
Garuda1'e de çeviri için teşekkürler. Filmin izlenişini engellemeyecek ufak tefek imla hataları var. Onun dışında oldukça başarılı.

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/ev-odevi-the-art-of-getting-by-9964.html[/upto]
[/hide]
Referans URL