Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ateşle Oynayan Kız (2009) - Flickan som lekte med elden - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Daniel Alfredson

Senaryo: Jonas Frykberg , Stieg Larsson

Ülke: İsveç, Danimarka, Almanya

Tür: Suç , Dram , Gizem

IMDB Puanı: 7.2

Vizyon Tarihi: 17 Aralık 2010 (Türkiye)

Çekim Yeri: Stockholm, Stockholms län, İsveç

Nam-ı Diğer: The Girl Who Played with Fire | The Girl Who Played with Fire



[hakkinda]Daha şimdiden kırdığı satış rekorları ve gördüğü yoğun ilgiyle önümüzdeki dönemin roman klasikleri arasında kabul edilen "Ejderha Dövmeli Kız" kitap serisi ve sinema uyarlamaları, devam filmi "Ateşle Oynayan Kız" ile de aynı başarıyı gişede tekrarlıyor. Mistisizm ve serüven, Stieg Larsson’un çoksatar Millenium dizisinden uyarlanan Ejderha Dövmeli Kız filminin devamında da hız kesmeden sürüyor. Türkçe’ye aynı adla kazandırılan ikinci kitabın sinema uyarlamasında Noomi Rapace, ilk filmdeki gibi yine sosyopat, saldırgan, gizemli, dövmeli hacker Lisbeth Salander’i canlandırıyor. Lisbeth, kendini taciz eden vasisi Bjurman’ın haddini bildirdikten bir sene sonra Stokholm’e döner. Bir süre sonra önce bir gazeteci, sonra onun kız arkadaşı, ardından da Bjurman vahşice katledilir. Elbette bütün gözler Lisbeth’in üzerine çevrilir. Eski dostu, suç ortağı Mikael Blomkvist onu temize çıkarmaya çalışırken, hem bir cinsel suçlar ağı hem de derin bir komployla karşı karşıya gelirler. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

bahavaran : Serinin ikinci filmi...Bu sefer Lisbethin geçmişine ışık tutuyor...ilk filmi aratmadı...
massgorebation : Män som hatar kvinnor (2009) filminin devam filmi. İlk filmde ikinci planda olan Lisbeth karakterinin başına gelenleri izleyeceksiniz.

ilk filmin gerilimi daha fazla olması gerekirken, bu filmde çok daha fazla heyecan vardı. Çok güzel bir devam filmi, kopukluk eksiklik yok tastamam.

Artık kitaba hiç girmiyorum, başlı başına yeni bir yapıt gibi değerlendiriyorum.
martimur : Şu ana kadar gördüğüm en güzel devam filmi. Dizi gibi olaylar birbirini kusursuzca izledi. Düşük bütçeyle bu güzel filmi çeken İsveçlilere teşekkürler, 10 üzerinden 10.

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/atesle-oynayan-kiz-flickan-som-lekte-med-elden-9978.html[/upto]
[/hide]
Referans URL