Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kemerlerinizi Bağlayın (2014) - BRRip x264 - Torrent İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Ferzan Özpetek

Senaryo: Ferzan Özpetek , Gianni Romoli

Ülke: İtalya

Tür: Komedi , Dram

IMDB Puanı: 6.5

Vizyon Tarihi: 14 Mart 2014 (Türkiye)

Çekim Yeri: Lecce, Apulia, İtalya

Nam-ı Diğer: Fasten Your Seatbelts



[hakkinda]Elena, Antonio’yla yasak bir tutku yaşarken Giorgio ile iki yıllık ilişkisini sürdürmektedir. Antonio aslında Elena’nın en yakın arkadaşının sevgilisidir ve bu genç adama saygı duymamaktadır. En yakın dostu Fabio da Antonio’dan nefret etmektedir. Ama artık hiçbiri hayatın kurallarını alt üst etme pahasına da olsa duygularına engel olamazlar. Hayatlarında bundan sonra önyargılara, pişmanlıklara yer yoktur. - Gönderen: Onur Turan [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

poormf : Sürprizbozan: GösterEvlilik hikayesinden hastalığa geçişte konu bütünlüğü olmamasına karşın, hasta kadının düşünce dünyasını yansıtmakta, stereo karakterlerin kattığı mizahta, gerçekçiliği tartışılan duygular olsa da bunu izleyiciye hissettirmekte, görüntülerde ve ayrıntılarda oldukça iyi idi film. Ancak sonunda araba motosiklet karşılaşmasıyla kaderi değiştirmek mümkün mü sorusu sorduracak gibi yapıp onu da yapmayınca anlatım dili güzel olan bu film ne anlatıyor diye sordurarak bitiyor.
Hastanedeki sevişme sahnesi kadının her anlamda kedndini kötü hissettiği bir anda doğru ya da yanlış adamın kadına, iyi günde kötü günde diye söz verdiği evliliğine yönelik, cinselliğin ötesinde bir iyi niyet göstergesi olarak düşünüldüğünde hiç de garip değil. Ki kadının sonuçta mutluluğu bunu gösteriyor...
NarkoZ : Ferzan ÖZPETEK'in filmlerini takip eden biri olarak. ''Magnifica Presenza'' ile yaşadığım hayal kırıklığından sonra, bu filmin biraz gönlümü aldığını söyleyebilirim, hikayede bir şeylerin eksikliğini, zaman zamanda kopukluklar olduğunu hissetsem de, özellikle filmin sonundaki karılaşmada kader değişecek mi? sorunun cevabının verilmeyişi, açık bırakılması tartışılır bir durum yaratmış, oyuncu performanslarını çok beğendim.
İtalya denince çoğunluğun tercihi, Venedik, Roma, Milano olur. Puglia bölgesi bende mıknatıs etkisi yaratıyor, sanırım daha el değmemiş yerleri barındırdığını düşündüğüm için ''Lecce' yine muteşemdi.
fernazbey : Güzel kadınlar yakışıklı erkekler ve bol miktarda ihanet filmi. İhanette espri yakalama gayreti...

Global bi film çekmek için modern kadınlar ve erkekler ve yanında başka tercihli insanlar koymak, bol sevişme sahneleriyle desteklemek yeterli olmuyor. Hikayenin yeterli oranda düğüme götürmediğine ve dolayısıyla sonunu görme adına bizi ittirmediğine şahit olmak bende Ferzan Özpetek hakkında duyduğum iyi önyargıları sorgulamama neden oldu. Başarılı yönetmen için kariyerinde kötü bir nokta olacaktır bu film.

Türk filmlerinin genel problemlerinden bahsederken aynı problemlere bu filmde de rastlamak (popülerliği arttıracak materyallere başvurma, filmin yeterli düğüme ulaşamaması, merak unsurunun yeterli beslenememesi, yüzeysel oyunculuklar, pek gülünmeyen komik sahneler vs.) beni "Acaba biz kaliteli film üretemeyecek miyiz?" şeklinde bir negatif kanaata götürdü. İnşallah sıkıştığı bu dar daireden Türk filmleri, sanatçıları sıyrılır, bendimizi aşacak başarılara ulaşılır, bu sözleri söylediğime beni pişman eder. Ama işin doğrusu şimdilik öyle bir seviyeye ulaşamadığımızı, bu filmde de bir çeşit hayal kırıklığı yaşadığımı ifade etmek durumundayım.

Netice: "Bize zannediyorum biraz daha beklemek düşüyor!"

Fragman



[dosyaid]10522[/dosyaid]

İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.

[altyazı]http://www.turkcealtyazi.org/mov/3425034/allacciate-le-cinture.html[/altyazı]

Yabancı Film TR Altyazı Sorunu Çözümü İçin BURAYI Okuyun.
Referans URL