Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Amiral (2008) - 576p BDRip x264 - Torrent İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Andrey Kravchuk

Senaryo: Zoya Kudrya , Vladimir Valutskiy

Ülke: Rusya

Tür: Biyografi , Dram , Tarihi , Savaş

IMDB Puanı: 6.9

Vizyon Tarihi: 16 Haziran 2010 (Türkiye)

Bütçe: $22,000,000

Çekim Yeri: Irkutsk, Rusya

Nam-ı Diğer: The Admiral



[hakkinda]Film, Birinci Dünya Savaşı'nda Rus Kraliyet Donanması'nda görevli Amiral iken Bolşevik Devrimi'nin ardından Beyaz Ordu'nun komutasına geçip Bolşevik'lere karşı savaşan Aleksandr Vasiliyevich Kolchak'ın duygusal ilişkisini konu edinirken aynı zamanda Rus Tarihi'ne farklı bir açıdan yaklaşıyor. Bolşevik Devrimi'ni ve Komünist Yönetimi yanlı bir şekilde eleştirdiği iddia edilen film, vatan haini olarak addedilen Amiral Kolchak'ı kahraman olarak gösteriyor olması sebebiyle tepkilere yol açtı. Özellikle Rus Tarihçiler tarafından eleştirilmesinin yanında afişleri kimliği belirsiz kişilerce tahrip edildi. 9 Ekim 2008 tarihinde Rusya'da gösterime giren, altı milyondan fazla kişi tarafından izlenen film eleştirilerin yanında oyuncuların performanslarıyla beğeni topladı.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

g.c. : Rus donanmasında koramiral olan Konstantin Khabenskiy aldığı başarılardan sonra oramiralliğe yükselir ancak Rusyadaki devrim sonrasında ülkeyi terketmek zorunda kalır. Bolşevik ayaklanmasının lideri olarak geri döner.

Filmin başı ve sonunda oldukça etkileyici güzel bağlantı yapmışlar. Başrılı bir drama, özellikle Admiralin duruşu bende Atatürke özendikleri hissini uyandırdı.

7 / 10
cevirimvar : Sadece çekimleri bile bu filmi özel bir yere koymaya yeterli... Çok başarılı bir Rus filmi... Senaryosundaki basitliği bir kenara koyarsak mutlaka izlemenizi tavsiye ederim.
erdix : Kesinlikle arşivlik bir filmdir. Hem görsel olarak hem işleniş olarak harika bir film. Şu filme benzer bir Çanakkale çekemedik gitti.

Fragman



[dosyaid]10499[/dosyaid]

İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.

[altyazı]http://www.turkcealtyazi.org/mov/1101026/admiral.html[/altyazı]

Yabancı Film TR Altyazı Sorunu Çözümü İçin BURAYI Okuyun.
Referans URL