Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Lizbon'a Gece Treni (2013) - BDRip x264 - Torrent İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Bille August

Senaryo: Pascal Mercier , Greg Latter , Ulrich Herrmann

Ülke: Almanya, İsviçre, Portekiz

Tür: Gizem , Romantik , Gerilim

IMDB Puanı: 6.8

Vizyon Tarihi: 13 Şubat 2013 (Almanya)

Çekim Yeri: Caxias, Portekiz



[hakkinda]Raimund, düzenli ama monoton hayatını kanıksamış bir Latince öğretmenidir. Kırmızı paltolu bir kadını tam nehre atlayacakken kurtarınca, kadın da onun hayatını kurtarır. Anlık bir kararla kadının binmesi gereken trene bindiğinde, kendini Lizbon´da, kadının okuduğu kitabın yazarının peşinde bulur.

Raimund, takıntılı bir dedektif gibi parçaları birleştirdiğinde, 1970´lerin faşist Salazar Lizbon´unda bir arkadaşlık, ihanet, baskı ve devrim hikâyesi oluşturacaktır. Pascal Mercier´in uluslararası çoksatan romanından uyarlanan Lizbon´a Gece Treni, ülkeler ve tarih arasında dolaşan polisiye bir yapboz, romantik bir dram. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Onur Turan : Edebi yönlerinin baskınlığı ve huzur veren dingin atmosferiyle sivrilmiş, festival filmi olarak tanımlayabiliriz.

Geçmiş ve günümüz arasında işlenmiş senaryo, çizgisini bozmadan belli bir seviyede seyretmiş fakat etki bazında üzerine koyamamış.

The Hours, The Words gibi filmlere aşina olanlar için özellikle tavsiye edilir.


Nice zamandır beklediğim bu filmi, sundukları özenli altyazısıyla izlememi sağladığınız için;
ons & st. forester 'a teşekkürlerimi sunarım.
armanin2000 : kitabını okumamışken filmi geldi..iyi ki geldi..
beğendim, keyifle izledim... sinemasever arkadaşlarıma salık verdim..
siz de izleyin derim..
bbberke : Pascal Mercier’in aynı adlı çok satan romanından uyarlanan “Night Train to Lisbon (Lizbon’a Gece Treni)”, Bern’de tekdüze bir hayat süren antik diller öğretmeni Gregorius’un, tuhaf bir tesadüfler silsilesi sonucunda kurulu düzenini ve mesleğini terk ederek hiç tanımadığı Portekizli bir yazarın izinde Lizbon’a doğru tekinsiz bir yolculuğa çıkışını anlatıyor. Diktatör Salazar’ın iktidarda olduğu Portekiz’in yakın tarihini kendine fon alan film, aynı zamanda aile, aşk ve kişisel tercihler üzerine de pek çok şey söylüyor. “32. Uluslararası İstanbul Film Festival”i kapsamında “Edebiyattan Beyazperdeye” bölümünde, yönetmen Bille August’un da katılımıyla gerçekleştirilen gösterim, seyirciden yoğun ilgi gördü. “Lizbon’a Gece Treni”, öyküsü biraz fazla tesadüflere emanet edilmiş olsa da, geçmiş ve günümüz arasında yolculuk yapan akıcı anlatımı ve büyüleyici Lizbon turuyla sinemaseverlerin mutlaka bir şans vermesi gereken filmlerden.

Fragman



[dosyaid]10491[/dosyaid]

İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.

[altyazı]http://www.turkcealtyazi.org/mov/1654523/night-train-to-lisbon.html[/altyazı]

Yabancı Film TR Altyazı Sorunu Çözümü İçin BURAYI Okuyun.
Referans URL