Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Annemle Geçen Yaz (2015) - BRRip x264 - Torrent İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Anna Muylaert

Senaryo: Anna Muylaert

Ülke: Brezilya

Tür: Dram

IMDB Puanı: 7.9

Vizyon Tarihi: 20 Mayıs 2016 (Türkiye)

Nam-ı Diğer: The Second Mother



[hakkinda]Brezilya sinemasının ödüle doymayan yönetmeni Anna Muylaert’tan aile, iktidar ve sevgiye dair mizahla harmanlanmış dokunaklı bir film.

Val, işini ciddiye alan, yıllardır aynı aile için çalışan yatılı bir hizmetçidir. Mütevazi tavırlarıyla, bebekliğinden beri çocuklarına bakıcılık yaptığı Sao Paulo’lu zengin işverenlerine her gün tüm çalışkanlığı ve sadakati ile hizmet eder.

Bu şık evde her şeyin yeri, yolu, yordamı bellidir; ta ki Val’in hırslı ve akıllı kızı Jessica, üniversite giriş sınavına girmek için Sao Paulo’ya gelene dek… Jessica’nın genç oluşu, kendinden aşırı emin halleri, ev sakinlerinin huzurunu kaçıracak ve evdeki hassas dengeleri alt-üst edecektir. Val ise sadakatinin sınırlarına ve feda edebileceklerinin neler olduğuna karar vermelidir. Brezilya'nın Oscar adayı olan Annemle Geçen Yaz, aile ve sınıf meselelerini yeni, çağdaş ve tempolu bir tarzda ele alıyor. - Gönderen: Editoryal [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

ozgurtaylan : Başrol kadın oyuncunun performansına bayıldım.Adeta gerçek hayatın içinden fışkırmış ve filmin içine monte edilmiş gibiydi.Kendi hayatımızda olmasa hemen yanıbaşımızda yaşanabilecek nitelikte bir hikaye. Ama böyle olması filme yönelik olumsuz bir eleştiri gibi algılanmasın.İzlemeden önce bir anne ile kızının dram yüklü olmasını beklediğim hikayesi çok ilgimi çekmemişti. Ancak izlerken fazlası ile keyif aldım. Çok iyi bir dille ve çok iyi oyuncu performansları ile sunulmuş bazen üzen bazen düşündüren anları sunan övgüyü hak eden bir film.
Htmakina : Duygusal, güzel ve anlamlı bir filmdi. Senelerce ayrı yaşamış kızla annenin bir araya gelip birbirlerini tanıması ve bağ kurmaya çalışmasını çok güzel anlatmışlar. Ailece seyredilebilecek bir film. İyi seyirler
poormf : Sınıfsal farklılık yaşamın insanlara zorla öğrettiği gerçeklik.
"yok edin insanın insana kulluğunu,
bu dâvet bizim...."
Bu konuda asıl görülmesi gereken yönetmenliğini Basar Sabuncu'nun yaptığı Zengin Mutfağı (1988) ...

Fragman



[dosyaid]10490[/dosyaid]

İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.

[altyazı]http://www.turkcealtyazi.org/mov/3742378/que-horas-ela-volta.html[/altyazı]

Yabancı Film TR Altyazı Sorunu Çözümü İçin BURAYI Okuyun.
Referans URL