Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: İtiraf (1970) - BRRip x264 - Torrent İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Costa-Gavras

Senaryo: Lise London , Artur London , Jorge Semprún

Ülke: Fransa, İtalya

Tür: Dram , Gerilim

IMDB Puanı:

Vizyon Tarihi: 29 Nisan 1970 (Fransa)

Çekim Yeri: Arras, Pas-de-Calais, Fransa

Nam-ı Diğer: The Confession



[hakkinda][i:38215933a4][b:38215933a4]İtiraf[/b:38215933a4][/i:38215933a4]

Artur london'ın Çekoslavakya'da 50'lerin başında dışişleri bakan yardımcısı iken uğradığı bir iftira sonucu başına gelenleri anlattığı aynı isimli romanından yola çıkılarak Costa Gavras tarafından sinemaya uyarlanmıştır.
Gavras bu kez oklarını Komünist Parti'ye döndürmüş. Filmde, Batı ile en ufak bir ilişki şüphesi olan herhangi bir kişinin bile zorla bir itiraf imzalattırılıp vatana ihanetle suçlanabileceği gayet çarpıcı bir şekilde anlatılırken, çözüm olarak, kişlere dayalı bürokratik yönetim anlayışı yerine, halka dayalı yönetim anlayışıyla sisremin sağlıklı işleyebileceği mesajını da veriyor... [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Divxteam : Harika, olağanüstü kusursuz bir senaryo ..Olağanüstü yönetmenlik...

Gerçekten filmi izlediğim için şanslıyım çünkü çok değerli ve çok şey anlatıyor. Adamın düştüğü o kötü durumu çok iyi yansıtmışlar.
steinbeck : Costa Gavras'tan sıkı bir politik sinema örneği. Yves Montand'ın mükemmel oyunculuğuyla izlenebiliyor, çünkü politik filmler, hele bu tür sadece işkence ve yargılamaya dayalı filmlerin izlenmesi zordur. Hakikaten işkencenin kralı uygulanmış bu yargılamalar sırasında. Film Stalinistlerin önüne gelen parti üyelerini Troçkistlikle, Titoculukla, Yahudilikle suçlayıp, işkenceden geçirip insanlıktan çıktıkları anda önlerine koydukları önceden yazılmış itirafnameyi imzalatıp, düzmece bir mahkemede yargılayıp çoğunu idam etmeleri üzerine kurulu ve gerçekten yaşanmış olayları anlatıyor. Totalitarizmin çıkmazlarına ait düşündüren bir film.



[dosyaid]10480[/dosyaid]

İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.

[altyazı]http://www.turkcealtyazi.org/mov/0065439/laveu.html[/altyazı]

Yabancı Film TR Altyazı Sorunu Çözümü İçin BURAYI Okuyun.
Referans URL