Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Büyük Hata (2009) - Chloe - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Atom Egoyan

Senaryo: Erin Cressida Wilson , Anne Fontaine

Ülke: ABD, Kanada, Fransa

Tür: Dram , Gizem , Romantik

IMDB Puanı: 6.3

Vizyon Tarihi: 09 Temmuz 2010 (Türkiye)

Bütçe: $11,000,000 / Hasılat: $3,074,838

Çekim Yeri: Ontario, Kanada



[hakkinda]Kanadalı yönetmen Atom Egoyan'ın Tapınma'dan sonraki çalışması Büyük Hata, San Sebastian Film Festivali'nin açılış filmiydi. Filmin hikâyesi Anne Fontaine'in yönettiği 2005 yapımı erotik psikolojik dram Nathalie'ye dayanıyor.

Catherine çapkın kocası David'in bir ilişkisi olduğundan şüphelenince, onu test etmek için genç ve pahalı fahişe Chloe'yi tutar. Ancak üçü arasındaki ilişki bir saplantıya dönüşür ve kimin kime âşık olduğu gittikçe belirsiz hale gelir.

Egoyan en rahat izlenen filmi olan Büyük Hata'yı Toronto'da geçen "zeki ve seksi" bir Hitchcock gerilimi olarak tanımlıyor.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

unforgettable34 : bekledıgım kadar ıyı degıldı fakat yınede ızlenebılır ..
martimur : Dikkat, aile içi sorunlarla ilgili bir film görünmesine karşılık aile ile izlenebilecek bir film değil. Liam Neeson'un 3 sene içinde üstüste patlattığı bombalardan ilki bence. Bu 3 senede ustanın muhteşem filmlerine şahit oldum. Amanda Seyfried yine bu filmle dikkatimi çeken yetenekli bir oyuncu. Sıradışı konusu ile olaylar beklentinin dışında gelişip seyirciyi yanıltyor. Ahlaki değerlerimizi sorgulatıp 'acaba bunlar doğru mu', 'ben ne yapardım' dedirten bu tür yapımları sevdiğimden dolayı filmin puanını yüksek tutuyorum.
serdarfear : Film biraz melankonik. Ağır bir işleyişi var. Bu tür film izleyenler için sonunu tahmin etmek kolay. Fakat Liam Neeson ve Julianne Moore için izlenir derim. Ayrıca Amanda Seyfried 'de güzel bir oyunculuk sergilemiş. Otel sahnesinde bunu çok güzel yansıtıyor. Tam bir dram diyebilirim. Tavsiye ederim.

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/buyuk-hata-chloe-10028.html[/upto]
[/hide]
Referans URL