Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Çıldırış (2005) - The Jacket - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: John Maybury

Senaryo: Tom Bleecker , Marc Rocco , Massy Tadjedin

Ülke: ABD, Almanya

Tür: Dram , Gizem , Bilim-Kurgu

IMDB Puanı: 7.1

Vizyon Tarihi: 29 Temmuz 2005 (Türkiye)

Bütçe: $29,000,000 / Hasılat: $20,046,858

Çekim Yeri: West Lothian, Scotland, Birleşik Krallık



[hakkinda][b:16ab390489]Jack Starks, Körfez Savaşı sırasından başından ağır yaralanmasına rağmen hayatta kalabilmiş eski bir askerdir. İyileşmesine rağmen sürekli hafıza problemleri yaşayan Jack, hiç akrabası da olmadığı için bu krizleri daha da ağır geçirmektedir. Son çare olarak doğduğu kasabaya, Vermont'a geri dönmeye karar verir.

Otostopla yoluna devam eden Jack, arabası bozulmuş sarhoş bir kadına yardım eder. Kadının 8 yaşında bir kızı vardır. Kanada sınırını geçmek üzere yol alan bir adam tarafından arabaya alınırlar ve biraz ileride polis kontrolü ile karşılarşırlar.

Jack'in gelgitlerle dolu hafızasındaki son görüntüler bunlardır. Kendine geldiğinde bir akıl hastanesine hapsedildiğini fark eden genç adam, bir polis memurunu öldürmekle suçlanmaktadır. Olayla ilgili hiçbir şey hatırlamayan Jack, kendisine deneysel ilaçlar verip işi daha da çıkılmaz hale getiren Dr. Becker'ın hastasıdır.

Düşle gerçek arasında gidip gelen adam, Jackie adında bir kızla tanıştığını hatta bir geceyi onun evinde geçirdiğini hatırlar. Kurtuluşu bu genç kadının ellerinde midir, yoksa düşlerindeki gibi dört gün sonra ölecek midir?[/b:16ab390489] [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

gitarisyen : Film, kesinlikle kendini izlettiriyor. Sonunu getirmeden başından kalkamadım. Zamanda yolculuk kavramını konu alan diğer türdeşlerinden farkıysa, bu kavramı doğrudan ana konu olarak ele almamış olması ve duygusal bir derinliğinin bulunması.

Adrien Brody'i 2002 yılı yapımı "Pianist" filminde çok beğenmiştim, 2010 yılı yapımı "Predators (Av)" filminde ise oyunculuk açısından beklentimi fazla karşılayamamıştı. Ancak "The Jacket" filmindeki rolüyle; filmin, öykünün ve oyunculuğun hakkını tam anlamıyla verdiğini düşünüyorum.
umutbaba : Akıl kurcalayıcı,sürükleyici,sırlarla dolu ama finalinden tam tatmin olamadığım bir film Kafası Karışmış
Alper2003 : Süper bir film.
Afişine bakıp izlemek istemeyebilirsiniz ancak
bir kere izlemeye başladığınızda sizi alıp başka yerlere
götüren filmlerden.

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/cildiris-the-jacket-4-10074.html[/upto]
[/hide]
Referans URL