Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Daha İyi Bir Dünyada (2010) - Hævnen - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Susanne Bier

Senaryo: Anders Thomas Jensen , Susanne Bier , Per Nielsen

Ülke: Danimarka, İsveç

Tür: Dram , Romantik

IMDB Puanı: 7.7

Vizyon Tarihi: 22 Nisan 2011 (Türkiye)

Çekim Yeri: Fåborg, Fyn, Danimarka

Nam-ı Diğer: In a Better World | In a Better World | Julius



[hakkinda]Anton Danimarka'nın cennet gibi bir şehrinde oturan ve Afrika göçmen kampındaki işine trenle giden bir doktordur. Bu iki son derece farklı dünya o ve ailesini, intikamla bağışlama arasında zor seçimlere iten anlaşmazlıklarla karşı karşıya bırakır. İki oğulları olan Anton ve karısı Marianne, ayrı yaşıyorlar ve boşanma olasılığı konusunda çekişiyorlar. Büyük oğulları on yaşında ki Elias, okulda serserilerce rahatsız ediliyor. Bu durum, babası Claus'la Londra'dan taşınan yeni çocuk Christian'ın onu korumasıyla son buluyor. Christian'ın annesi kansere karşı savaşını kaybetmiş ve Christian onun ölümünden fazlasıyla üzgün Elias ve Christian kısa zamanda sıkı bağlar kuruyorlar. Ama Christian Elias'ı trajik sonuçları olan bir intikam olayına karıştırınca dostlukları test ediliyor ve hayatlar tehlikeye atılıyor. Sonuçta insani duyguların, acıların ve empatinin karmaşıklığıyla başa çıkmalarına yardım etmek ailelerine düşüyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

barsen : 7 yıldır takip ediyorum bu siteyi ve ilk kez bir filme yorum yazmak istedim.... Öncelikle film her yönüyle ruhunuza dokunuyor öyle aman aman hayatsal öğretileri cümlelere dökmüyor ama bir buğday silosunun tepesinde annesini özleyen bir çocuğun yalnızlığını ve her gün o siloya çıkan çocuğun bir gün en sonunda aşağı atlayacağını hayal ettiğini ve bunu yapmadan önce dünyadaki tüm kütülükleri yok etmek için ihtiyacı olan her şeye der,n b,r öfkeyle sarıldığını ama kötü insanlara öfke ile karşılık vermenin bizi onlardan daha budala ve kötü yapacağını ...derin bir iç dürtüyle aktarıyor....Türkçenin en derin cümleleriyle sadece "helal olsun" diyorum...Altın küreyi ve oscar ı almasaydı bile güzeldi...çevirene de derinden teşekkürler....
g.c. :
Yorumlarına ve puanına bakmadan izlediğim bir film daha.

Filmi bitirdikten sonra film hakkında ki düşüncelerimi belirtecektim ki Oscar ödülü aldığını gördüm.
Kesinlikle boşuna değil bu ödül...

Öncelikle karpostal gibi görüntüler ile başlayacağım, sanki Akdeniz ikliminde bir ülke havasına kapıldım ama kuzeyinde kuzeyi bir ülke ancak bu kadar güzel resmedilebilirdi diyebildim. Görüntü yönetmenine Helal Olsun diyorum.

Şiddetin sebep ve sonuçlarına iki arkadaşın pencerelerinden bakıyor film. Anlatımı o kadar sade ki bu sadelik hoşumuza gidiyor bir süre sonra.
Kaliteli bir aile dramı ve küçük yaşta oyunculuğu ile geleceğe göz kırpan bir genç(Cristian).

İzlemenizi tavsiye ederim.

atacve : Tokat yiyen bir insana bu kadar saygı besleyeceğime akıl sır erdiremezdim. Tek kelimeyle mükemmel bir karakter yaratılmıs. Fakat izlerken müslüman-hristiyan anlayış farkını mesaj olarak verdiğini hissettiğimde icin biraz bulandı.

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/daha-iyi-bir-dunyada-haevnen-10086.html[/upto]
[/hide]
Referans URL