Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Göklerin Hakimi (2004) - The Aviator - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Martin Scorsese

Senaryo: John Logan

Ülke: ABD, Almanya

Tür: Biyografi , Dram

IMDB Puanı: 7.5

Vizyon Tarihi: 18 Şubat 2005 (Türkiye)

Bütçe: $110,000,000 / Hasılat: $213,724,663

Çekim Yeri: Los Angeles, California, ABD



[hakkinda]Howard Hughes, çektiği filmler ve üstlendiği yapımcılıklarla 1920'lerin sonundan 1940'ların ortasına kadar, döneminin en önemli sinemacılarından biri olarak kabul ediliyordu. Ancak Hughes için en az sinema kadar önemli olan bir başka tutku daha vardı: Bulutların üzerinde uçabilmek.

Ergenlikten yeni çıkmış Hughes, babasının matkap ucu fabrikasından kalan serveti, I. Dünya Savaşı'nda savaşan uçakları konu alan "Cehennem Melekleri" adında bir film çekmek için kullanmak gibi çılgın bir karar alan Hughes, benzeri olmayan bir film yapmak üzere yola çıkar ve bu yol ona büyük bir şöhreti de beraberinde getirir.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Onur Turan : Film yer yer gayet iyi, yer yer kötü ve belirsizdi. Mesela bir gelişme oluyor ama onun sonucu hiç görülmeden atlanıyor alakasız başka bir sahneye... Fakat oyunculuk, atmosfer, kamera çekimleri açısından gerçekten başarılıydı.

2 saat 40 dakika gibi uzun süren, böylesi ağır tempolu bir film için şahsen izlerken pek sıkılmadım ama tabii bazı yerler gereksiz şekilde uzun tutulmuş veya eklenmiş. Bu senaryo ile film biraz daha kısa tutulsaymış kesinlikle daha güzel olurmuş.

7 / 10
bahangel : leonardo eğer titanic'ten sonra yapmış olduğu mükemmel filmlerden ödül almayışının tek sebebi, bu saçma sapan sıkıcı yapımı çekmesidir. o yıl 11 dalda ödül bekliyolardı bide:)sonuç sıfır.
fatihfth5 : Uzun ama izlenmesse pişman olacapınız türden güzel bir film ...

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/goklerin-hakimi-the-aviator-3-10129.html[/upto]
[/hide]
Referans URL