Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Güneşin Karanlığında (2011) - The Lincoln Lawyer - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Brad Furman

Senaryo: John Romano , Michael Connelly

Ülke: ABD

Tür: Suç , Dram , Gerilim

IMDB Puanı: 7.3

Vizyon Tarihi: 01 Nisan 2011 (Türkiye)

Bütçe: $40,000,000 / Hasılat: $87,145,086

Çekim Yeri: Los Angeles, California, ABD



[hakkinda]Mick Haller (Matthew McConaughey) karizmatik ve yakışıklı bir ceza avukatıdır. Los Angeles’ta Lincoln marka arabasını ofisi olarak kullanmasıyla ünlüdür. Kariyeri boyunca genellikle önemsiz suçlar işlemiş suçluları savunmuştur. Ancak birden bire önüne hayatının fırsatı çıkar; Beverly Hills’in yakışıklı bir zengini cinayetle suçlanmaktadır ve kendisini savunması için ısrarla Mick’i tutmak istemektedir. Bu kadar basit ve kendisine kolayca para kazandıracak gibi gözüken bu dava Mick için bir anda bir ölüm kalım savaşına ve acı veren bir vicdan muhasebesine dönüşür. Başrollerinde Matthew McConaughey, Marisa Tomei ve Ryan Phillipe’in oynadığı bu heyecan dolu macera 1 Nisan’da vizyona giriyor. Film, Michael Connelly’nin ülkemizde Altın Kitaplar’dan “Güneşin Karanlığında” adıyla yayınlanan çoksatar kitabından uyarlanmıştır. 1 Nisan 2011 de vizyonda... [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

edip55 : film gerçekten izlenmeye değer.senaryo gayet sağlam.zaten romandan uyarlamaymış.mahkeme filmlerinin güzel bir örneği.bakış açısı oldukça farklı. sıkılmadan merakla iziyorsunuz.başkalarına tavsiye edilebilecek bir film..çeviri çok iyi.çevirmen arkadaşı şarkıların kime ait olduğunu yazmasından dolayı da ayrıca tebrik ediyorum.
sg888 : aldığı puanı hakkediyor, senaryo iyi .. tabii daha iyi olabilir , daha iyi işlenebilirdi,, sanık ve avukat gizliliğine ve bu kaosa atıf yapan sayılı filmlerden.. mahkeme ağırlıklı filmleri sevenler buna da bayılacaktır..

bu arada 1:39 da içtiği jack e biraz su katsalardı cola olduğu belli olmazdı..

firma-tll sürümü son 3 dakikada rusça ya dönüyor..
hbkilinc : oyunculukra,gizem,drama,müzikler hepsi ortalama üstü seyredilebilecek film

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/gunesin-karanliginda-the-lincoln-lawyer-10137.html[/upto]
[/hide]
Referans URL