Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Hayvan Krallığı (2010) - Animal Kingdom - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: David Michôd

Senaryo: David Michôd

Ülke: Avustralya

Tür: Suç , Dram

IMDB Puanı: 7.3

Vizyon Tarihi: 22 Ocak 2010 (ABD)

Çekim Yeri: Melbourne, Victoria, Avustralya



[hakkinda]Suç oranı yüksek bir ailenin ferdi olan Josh, kendi yolunu bulmaya çalışan bir lise öğrencisidir. Yaşadığı koşulların ve aile fertlerinin çelişkili öğretilerinin arasında gidip gelir. Papa dayının geri dönüşüyle, tehlikeli olaylar zinciri başlar. Aileyi izleyen dedektif Nathan ise Josh’un taraf olması için çabalayacaktır. Animal Kingdom, klişe bir suç hikayesi gibi görünse de anlatım tarzı ve realiteye yakınlığı ile standart polisiye-suç filmlerine göre farklı bir bakış açısına sahiptir. Karakterleri dışardan görmesine ve çok fazla psikolojik ipuçları sunmamasına rağmen, anlattığı hikayeyi hızlandırmaktan çok gerçek hayata yaklaştırmaya çalışır. Polisin suçlu algısı ve orantısız güç kullanımı üzerine söylemleri de olan film giriş sekansıyla dikkat çekmektedir. Kardosunda; James Frrecheville, Guy Pearce ve Joel Edgerton’u bulunduran David Michod imzalı film, Sundance film festivalinden aldığı en iyi “drama” - jüri büyük ödülünün yanı sıra, katıldığı uluslararası festivallerden aldığı 33 ödülün de sahibidir. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

astraltrvlQ : Olay örgüsü kimi izleyiciyi sıkabilecek derecede ağır işlenmiş olsa da -ki sahneden sahneye nefes almaya fırsat bırakmadan geçen Hollywood filmlerine tercih ederim sakin devam eden filmleri- eli yüzü düzgün, izlenebilir bir film. İnsan ruhunun bencilliğini gayet güzel ifade etmiş. Tam gaz aksiyon severler uzak dursun; sessiz sakin bir gecede, dünyanın bize oldukça uzak bir yerindeki farklı bir aile dramına tanıklık etmek isteyenler buyursun.
klucky35 : Güzel bir senaryo. Yavaş olması filmi dahada güzelleştirmiş. İzlenmesini öneririm..
Phoebus : Ortalamanın biraz üzerinde seyreden, izlenebilir bir film kanımca. Ben beğendim. Bünyeden bünyeden fark var işte, birimiz yerden yere vururken, birimiz göklere çıkarırız.

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/hayvan-kralligi-animal-kingdom-10145.html[/upto]
[/hide]
Referans URL