Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Everything Must Go (2010) - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Dan Rush

Senaryo: Dan Rush , Raymond Carver

Ülke: ABD

Tür: Komedi , Dram

IMDB Puanı: 6.4

Vizyon Tarihi: 10 Eylül 2010 (Kanada)

Bütçe: $5,000,000

Çekim Yeri: Phoenix, Arizona, ABD



[hakkinda]Raymond Carver’ın kısa öyküsünden uyarlanan film, satış sorumlusu olan Nick Halsey’nin, genç bir iş arkadaşıyla birlikte olduğu bir iş gezisinin dönüşünde, aşırı alkol tüketimi nedeniyle işinden kovulmasıyla başlıyor. Nick evine vardığında, eşinin kilitleri değiştirip, bütün eşyalarını da ön bahçeye yığarak onu terk ettiğini öğrenir. Cebinde kalan son parayla bira alıp, bahçeye atılmış olan en sevdiği koltuğa yerleşir. Eski evinin bahçesinde yaşadığı süre içinde, kibar ama oldukça sorunlu olan hamile komşusuyla ve o yokken eşyalarına bakması için para verdiği mahalleli bir çocukla arkadaşlık kurar. Nihayetinde, bahçede duran eşyaların tümünü bir hafta içinde satmazsa hapse atılacağı haberi gelince bir garaj satışı yapmaya karar verir.

Carver’in incelikli hikâyelerinin ruhuna sadık kalan film, teselliyi Hollywood-vari mutlu bir sondan ziyade, olasılıklarda buluyor; gündelik olayların ayrıntısında ve kısacık anlarda saklı olan olağanüstü durumlarla ilgileniyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

nanoteknik : Carver hikayesinden uyarlanan film, kapitalist toplumun insan ve sosyal ilişkierinde yol açtığı tahribatı kalkış noktası olarak kullanırken; acı ve tatlı taraflarıyla yaşamı ve insanı merkeze alıyor. İkili karşıtlıklar üzerinden akan ve hazin başlayan film umudu merkeze alarak bitiyor. Belki ele aldığı sorunlar daha çok Amerikan toplumunun kültürel dokusuyla alakalıymış gibi görünse de son yıllarda tüketim alışkanlıkları itibariyle benzer bir yaşam biçimine adım adım ilerleyen Türk toplumu açısından da düşündürücü olsa gerek. İyi seyirler.
Attiwolf : Genellikle komedi filmlerinde oynayan oyuncuların dram türünde bu kadar başarılı olması beni şaşırtmıyor değil. Bayağı anlamlı, güzel bir filmdi. İzlerken canım hiç sıkılmadı. İzlediğime fazlasıyla değdi.
Htmakina : Günümüz toplumlarında kanayan yara Alkol bağımlılığı ve alışveriş çılgınlığı.. İyi bir satıcı ve alkol yüzünden hayatının kararması güzel bir şekilde dramatize edilmiş.. Filmden heyecan beklenmemeli ama ibret alınmalı. Keyif aldım..

İyi seyirler dilerim..

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/everything-must-go-10153.html[/upto]
[/hide]
Referans URL