Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Prototype 2 - [XBOX360] - [COMPLEX] - Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: PhZ0UIM.png]

[Resim: NG4ts3k.png]
Prototype 2 - [XBOX360] - [COMPLEX] - Zamunda Hızlı Torrent

[Resim: CKPLJ7s.png]
Boyut: 8.14 GB

[Resim: CjFMkbe.png]
Bir şehri mesken tutması gereken hemen her oyunun geçtiği şehir New York'tur. Ya uzaylılar iner, ya süper bir felaket olur, ya süper kahramanlar basar. Çoğunlukla bu güzelim şehri kurtarma görevi de bizlere verilir. Ancak, Prototype 2'de işler tersine dönüyor. Şehri korkunç bir genetik saldırıdan sonra basan yaratıklara, kötü niyetli şirketlere ve özel ordulara karşı korumak için çıktığımız maceramızda, bu saydıklarımızdan daha fazla zarara, patlamaya ve yıkıma bizzat biz yol açıyoruz.

Karısını ve kızını Mercer virüsü yüzünden kaybeden, Irak'ta savaşmış eski asker James Heller, bulaştığı herkesi yaratığa çeviren virüse maruz kalır. Ancak yaratıklaşmasını tamamen kontrol edebilir haldedir, tıpkı ilk oyundaki Alex Mercer gibi. Protoype 2, ilk oyunun gölgesinde ve artık çok daha karanlıklaşmış bir dünyada geçiyor. Baş karakterimiz James Heller Irak'ta savaşırken eşinden, muhtemelen alabileceği en kötü haberi alıyor. Yakalanan insanları zombileştiren, daha kötüsü canavarlaştıran Mercer virüsü New York'ta, hem de Heller'ın ailesinin oturduğu muhitte baş gösteriyor ve sonrasında ortalık oldukça karışıyor. Savaşmış, terörizmmiş dinlemeden ertesi gün şehre dönen zavallı James ise çok geç kaldığını öğreniyor. Yaşadıkları mahalle tamamen virütik mutantlarla dolduğundan evine ulaşmayı bile başaramayan James'in bu durumda yapabileceği tek bir şey kalıyor: Virüsü yayan Alex Mercer'ı bulup ondan intikam almak.

Gönüllü olarak mutasyonla savaşan birliğe katılan Heller, tahmin edebileceğiniz üzere Mercer'ı buluyor bulmasına ama işler pek umduğu gibi gitmiyor. Mercer, James Heller'ı yemek yerine ona da kendinde olan güçleri veriyor. Mercer'a göre kendisi sadece bir günah keçisi ve olayları durdurmak üzere bölgeye gelmiş. Her şeyin sorumlusu aslında virüsü bulan Gentek isimli firma. Heller, ailesinin intikamını almak istiyorsa bunu baş düşmanı olarak gördüğü Mercer'a saldırmak yerine Gentek'i çökerterek başaracağını öğreniyor.

İlk oyunun önemli sorunlarından biri, oyuncuyu bir oyun havuzuna atıp, sonra tamamen kendi başına bırakmış gibi hissettirmesiydi. Bu bir taraftan güzel gelse de beklentisi yüksek oyuncular açısından sorunlu bir durum. Eğer oyuna girip, biraz karmaşa yaratıp, rahatlayıp çıkmak istiyorsanız sorun yok, ama senaryo namına beklentileriniz yüksekse insan hayal kırıklığına uğruyordu. Protoype 2'de vahşet ve kargaşa kadar sunumun da önemli olduğunu, patlayan tanktan çıkıp Mercer'ı takip etmeye başladığınız ilk anlardan itibaren anlıyorsunuz. Heller'ın ne derecede saplantılı olduğu, virüse bulanmış mahlukların çevresindeki askerleri parçalarken bile nasıl hasmına odaklanabildiği gibi noktaları çok güzel hissettirmişler.

Prototype 2 sizi doğrudan New York'un içine bırakıp "ne halin varsa gör" de demiyor. Gentek içindeki bölümler biraz olsun buna da hazırlıyor sizi, oyunda nasıl tekme atıp, adam döveceğinizi öğrenirken bile ister istemez geriliyorsunuz. Prototype'ı oynamış olanlarınız asıl şoku ikinci oyunda sokağa ilk adım attığında yaşayacak. İlk oyuna göre çok daha detaylı, çok daha gerçek bir mimari tasarım ve kalabalık sokaklarıyla tam anlamıyla yaşayan bir şehir yaratılmış. Zaten olaylar yüzünden sokaklar çok dolu; her yerde virüs yüzünden evlerini terk eden insanların yaptıkları derme çatma gecekondular, kuyruklar ve güruhlar var. Gentech ve Blackwatch da boş durmamış. Bölgede ordunun da işbirliğiyle çok sayıda kontrol noktası, zırhlı araç konvoyları ve üsler konuşlanmış durumda. Duvarlarda, binaların camlarından sarkıtılan afişlerde yazılanlar olsun, sivillerin konuşmaları olsun oyunda doğrudan anlatılmayan bir hikâyeyi şehrin kendisi size sunuyor. Sadece durup dinlemeniz ve şehri izlemeniz yeterli olacaktır. Kendini tekrar eden binalar ve klon ordusunu andıran insanlar yerine gerçekten yaşayan bir şehir var karşınızda ve bu gerçekten fark yaratan bir durum.

Bu durumda Prototype 2'nin eski oyunun üstüne ekleyen başarılı bir oyun olmakla beraber, önemli eksilerini tam anlamıyla gideremediğini görüyoruz. Her şeye rağmen açık dünyalı oyunları seviyorsanız, Prototype 2 ve beraberinde getirdiği karanlık dünya sizi hayal kırıklığına uğratmayacaktır.

[Resim: Ci99Fp1.png]

[Resim: ZpExspk.jpg]
[Resim: PJCVj2L.jpg]
[Resim: ZMcAwPb.jpg]




[Resim: 8eREzoB.png]
Bu oyun için Xbox' un LT 3.0 (XGD3 / 15574) formatında güncel olması gerekmektedir.

[Resim: 7a2BWh3.png]
İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
xbox için mi kardeşim?
Evet

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(27.01.2014 20:23)grandgodfather Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]xbox için mi kardeşim?

Yani. Açık Ağızlı Gülümseme
Referans URL