Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Jakuzi Ekspres (2010) - Hot Tub Time Machine - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Steve Pink

Senaryo: Josh Heald , Sean Anders , John Morris

Ülke: ABD

Tür: Komedi , Bilim-Kurgu

IMDB Puanı: 6.4

Vizyon Tarihi: 26 Mart 2010 (Kanada)

Bütçe: $36,000,000 / Hasılat: $50,213,619

Çekim Yeri: San Bernardino National Forest, California, ABD



[hakkinda]Adam, Lou, Nick ve Jacob, hayatlarından katiyen memnun olmayan dört çocukluk arkadaşıdır. Adam eşi tarafından terkedilmiştir. Lou sürekli eğlence ve parti peşindedir ve sıkılmıştır. Nick eşi tarafından tamamen kontrol edilmektedir. Jacob ise bilgisayar oyunu bağımlısıdır ve bodrum katını terk etmeyi reddetmektedir. Bir akşam beraber içmeye çıkarlar ve en sonunda bir kayak merkezinin jakuzisinde sızarlar… Uyandıklarında ise bir sorun vardır : Bir şekilde 1986’ya geri gitmişlerdir! Bu dört kafadar için bulunmaz bir şanstır – geçmişlerini değiştirerek geleceklerini de değiştirme şansını da yakalamışlardır: Tabii yanlışlıkla kendilerini yok etmezlerse! [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

gitarisyen : Eleştireceğim çok fazla bir şey yok. Sonuçta eğlenmek ve kafamı boşaltmak için izledim. 2 saatin sonunda da eğlendim ve kafamı boşalttım. Beni germedi, rahatsız etmedi, bulmaca çözdürmedi. Elbette istenirse sinema adına eleştirecek çok şey bulunabilir. Ama her filmi sanatsal kaygıyla izlemek gerekmediği gibi; insan hayatında "soap opera" tarzında kafa boşaltıcı, leblebi-çerez niteliğindeki kurmaca öykülere de ihtiyaç oluyor bazen. Ben kendi adıma eğlencelik abur cubur atıştırır gibi keyifle izledim filmi. Ama herkesin de filmi izlerken aynı keyfi alacağını sanmıyorum.
kuzeydebiryer : Zamanda yolculuğa çıktığımız filmlerden biri daha. Halledilmesi gereken büyük problemlerin olmadığı, havada savrulan yaprak gibi kendini eğlenmeyi seven bir rüzgara bırakan bir yapım. John Cusack yetişkinlik hayatında sorumluluklarını yerine getirmiş ama mutsuz Adam rolünde; Craig Robinson müzik sevdasından vazgeçmiş kendisini karısına adamış Nick Webber rolünde; Rob Corddry depresif hayatını içkiye bulamış, hayatan beklentisi kalmamış Lou rolünde karşımıza çıkıyor. Kalbur üstü bir oyunculuğa gerek duymadan kendilerine verilen rollerin adamı olarak iyi iş çıkartıyorlar. zamanda yolculuk filmlerinde hep gördüğümüz gibi geçmişte değiştirilen her şey geleceği de değiştirir klişesine ve benzerlerine sıkça yer verse de tam olarak bunu filmin merkezinde görmüyorsunuz. En keyifli zamanlarının geçtiği kayak merkezinde geçirdikleri saatler, dostlukları üzerine tekrar yaşadıkları deneyimler ve kimi yerlerde beni epey güldüren kaliteli esprileriyle iyi zaman geçirmek için iyi bir seçim. Filmin sonunda iyi zaman geçirdim diyerek filmde almış başını yürümüş dediğiniz mantıksızlıkların hepsini görmezden geliyorsunuz.
lordy23 : zamanda geri gittiklerinde siyahi adamin sorduğu soru
affedersiniz bayan michael jacksonın rengi ne
tabiki siyah
hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/jakuzi-ekspres-hot-tub-time-machine-2-10189.html[/upto]
[/hide]
Referans URL