Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kaçış Planı (2010) - The Next Three Days - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Paul Haggis

Senaryo: Paul Haggis , Fred Cavayé , Guillaume Lemans

Ülke: ABD, Fransa

Tür: Suç , Dram , Romantik

IMDB Puanı: 7.4

Vizyon Tarihi: 25 Şubat 2011 (Türkiye)

Bütçe: $35,000,000 / Hasılat: $67,448,651

Çekim Yeri: Cartagena, Bolívar, Kolombiya



[hakkinda]John Brennan (Russell Crowe)’ın hayatı mükemmel gitmektedir; taa ki karısı Lara (Elizabeth Banks) işlemediğini iddia ettiği bir cinayetten tutuklanıncaya kadar. Mahkûmiyetinin üç yılı boyunca John ailesini bir arada tutmaya çalışmakta, oğulları Luke (Ty Simpkins)’u yetiştirmeye ve devlet üniversitesinde hocalığa devam ederken eşinin masumiyetini kanıtlamak için de çabalamaktadır. Son başvurularının da reddedilmesiyle, Lara intiharın eşiğine gelirken John da yapılacak tek bir şey kaldığına kanaat getirir; karısını hapisten kaçırmak. İmkânsızlıklarla engellenmiş olduğunu ve bu konudaki deneyimsizliğini redderek, özenli bir kaçış planı akıl eder ve alışık olmadığı, tehlike dolu bir dünyaya atılır; sevdiği kadın uğruna sahip olduğu her şeyi riske atarak... [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Htmakina : Güvendiğiniz , birlikte yaşadığınız ve sevdiğiniz insanın suçsuz olduğuna hiç sormadan inamanız ne kadar mümkün?.. Sonuna kadar suçsuz olduğuna inandığınız kişi için neler yapabilirsiniz?.. Ölümü ve öldürmeyi göze alabilirmisiniz?.. Yeri geldiğinde varsa çocuğunuz bırakıp gidebilirmisiniz..?????

Heyecan temposunu hiç kaybetmeden sonuna kadar izleyebileceğiniz güzel bir film olduğunu düşünüyorum..

Üniversitede öğretim üyesi olarak çalışan ve bir gece aniden yedikleri polis baskınında eşinin katil olduğunu öğrenen kahramanımızın, eşinin tutuklanmasından sonra yaşadığı son 3 yılı anlatıyor bu film..

Ailece izleyebilirsiniz Russell Crowe rolünün hakkını vermiş ve bu film bana göre 7,5/10..

İyi seyirler..
participate15 : kurgular on numara,izlenmesi gereken bir film..arkadaslar neden bu kadar kötülemiş hala anlayabilmiş değilim...
idiraw : Ancak filmlerde olur denilesi kurtarma hikayesi begendim güzel bir film. Normal bir insanın neler yapacagını gösteriyor ben begendim beğenmeyen de olabilir.

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/kacis-plani-the-next-three-days-4-10201.html[/upto]
[/hide]
Referans URL